«Survivor all star»: «Ελ ντοράντο» τηλεθέασης για τον Σκαι

Και γιατί να μην ήταν πρώτο και χθες το ριάλιτι «Survivor all star»; Κόντρες είχε, λασπόκυλισματα είχε, τρείς υποψηφιότητες για αποχώρηση είχε. Οι άλλοι είχαν επαναλήψεις. «Σασμός», «Η γη της ελιάς», «Μαύρο ρόδο», «Αυτή η νύχτα μένει» και αρκετά άλλα προγράμματα μυθοπλασίας βρίσκονται σε… διακοπές.

Μ’ αυτά και με εκείνα το ριάλιτι του Σκάι ήταν και με το δεύτερο επεισόδιο πρώτο σε προτιμήσεις. Μαγνήτισε τα βλέμματα 1.331.000 εκατ. τηλεθεατών. Η τηλεθέαση του, 13,2%, σύμφωνα με τη Nielsen, είναι παρόμοια με εκείνες που καταφέρουν

οι σειρές «Σασμός» και «Η γη της ελιάς».

Στο μεταξύ ελλείψει εναλλακτικών στο prime time, το δεύτερο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας ήταν το επαναληπτικό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Παρότι σε ριπλέι, το επεισόδιο παρακολούθησαν 808.000 τηλεθεατές οι οποίοι ώθησαν το δείκτη της Nielsen να φθάσει το 8%, τηλεθέαση που υποδηλώνει ότι το πρόγραμμα έχει «γκέλ» κι ας μην είναι σε πρώτη μετάδοση.

Τρίτο δημοφιλέστερο της Δευτέρας το επίσης τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ο τροχός της τύχης» με 6,1%, που κι εκείνο έχει τους φανατικούς του.

Σταθερή αξία η οικογενειακή κωμική σειρά καταστάσεων «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», κρατά το κοινό της παρότι σε επανάληψη.

Το «Deal», ανεβάζει κι αυτό στροφές, ενώ η επικαιρότητα έδωσε φόρα στα δελτία ειδήσεων. Στη δεκάδα και οι «παγιδευμένοι» χάρη στην επιθυμία μισού και πλέον εκατομμυρίου τηλεθεατών να θυμηθούν τί έχει προηγηθεί.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΗΕΑ: Απόπειρα φίμωσης του Τύπου η αγωγή Κούγια σε «ΕφΣυν» και δημοσιογράφο της

Τηλεθέαση: Στα… ύψη ο ΣΚΑΪ χάρη στο «Survivor» (Πίνακες)

Μέγκι Ντρίο: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν πουλάει πια» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα