Survivor Spoiler: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, οι νέοι παίκτες και τα φιλιά στην καλύβα

Το Survivor All Star επιστρέφει στις 9 το βράδυ στους τηλεοπτικούς δέκτες με ένα επεισόδιο που υπόσχεται να φέρει τα πάνω – κάτω στις ισορροπίες του νησιού.

Τρία νέα πρόσωπα αναμένεται να φτάσουν στο ριάλιτι επιβίωσης, με το νέο παίκτη των Κόκκινων να προσφέρει κάτι που είχε λείψει από τους παίχτες εδώ και καιρό. Οι Μπλε υποδέχονται παλιούς φίλους… και οι προμήθειες έρχονται την κατάλληλη

στιγμή για να δώσουν μια ανάσα
στους δύο ομάδες.

Αυτό που όμως απασχολεί Κόκκινους και Μπλε είναι οι παίκτες που εξαφανίζονται και χάνονται στον ζούγκλα. Τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα;

«Βλέπω καθημερινά δυο συγκεκριμένους παίκτες να κινούνται μέσα από τη ζούγκλα . Δεν πεινάμε τσάμπα εδώ κι ούτε άλλη εκπομπή ερωτικού περιεχομένου παίζουμε», λέει ο Σπύρος Μαρτίκας στο τρέιλερ του Survivor, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης τονίζει: «Γιατί χάνονται τη συγκεκριμένη ώρα με το που πέφτει ο ήλιος;».

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας με παράλληλο έπαθλο φαγητού ξεκινά με τους Κόκκινους και τους Μπλε να ρίχνονται με πάθος στο στίβο μάχης.

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι παραβάτες αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο ποινής από τον Γιώργο Λιανό ενώ οι εντάσεις μεταξύ συμπαικτών και αντιπάλων δε σταματούν.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Σαββάτου: Έμειναν Alpha παρά την απουσία της Ναταλίας Γερμανού

Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων (22/01)

Ναταλία Γερμανού: Κανονικά την Κυριακή στην εκπομπή της μετά την περιπέτεια της υγείας της

Keywords
Τυχαία Θέματα