Survivor All Star: Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Τάκη Καραγκούνια – Αποχώρησε από το συμβούλιο (Video)

Την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας κλήθηκε να περάσει η Κόκκινη Ομάδα στο συμβούλιο της Κυριακής έπειτα από το νέο μοίρασμα των παικτών στις ομάδες.

Για μια ακόμα φορά, ωστόσο, επικράτησε ένταση με τον Τάκη Καραγκούνια να προχωρά σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου.

Ειδικότερα, ο μισθοφόρος του Survivor All Star δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του για το γεγονός ότι βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Έχω ξενερώσει τελείως τη ζωή μου, ειλικρινά! Ο κόσμος εκεί έξω βλέπει τι γίνεται στο παιχνίδι και θα αποφασίσει. Εγώ εδώ πέρα τα δίνω όλα,

στην ηλικία που είμαι, έχω δείξει ποιος είμαι. Την τελευταία εβδομάδα έχω κάνει αρκετές νίκες. Δηλαδή χάνω τα λόγια! Ο Παναγιώτης δεν έχει κάνει νίκες, είναι πολύ χαμηλότερα από μένα και ψηφίστηκα βάση της φιλίας που έχει η Μαριαλένα με τον Παναγιώτη και κάποια άλλα άτομα. Αυτή είναι η γνώμη μου και η εκτίμηση μου» είπε και πρόσθεσε:

«Νιώθω ξενερωμένος και φανερά, φοβερά αδικημένος γιατί τα έχω δώσει όλα για αυτή την ομάδα. Κάνουν όλοι χαβαλέ μαζί μου, δεν μιλάω, γελάω, αν πάω να πω κάτι μού λένε να μη μιλάω… Τώρα αν έχω ξενερώσει κάποιον με την φάτσα μου, με τα γένια μου τα άσπρα, δεν ξέρω με τι και δεν με γουστάρει, καλά κάνει και με ψήφισε. Θα το αποδείξω και αύριο πάλι στον αγώνα που θα μπω μέσα, θα φάω τα γόνατα μου για να κερδίσω όπως κάνω κάθε φορά.

Νιώθω μια πικρία, μια απόρριψη στο πρόσωπο μου! Τι άλλο πρέπει να κάνω, ρε φίλε; Ο κόσμος εκεί έξω τα βλέπει! Τον κλόουν πρέπει να κάνω; Τι άλλο πρέπει να κάνω; Ττι άλλο να κάνω; 50 χρονών… Τι άλλο να κάνω;» είπε και αποχώρησε άξαφνα από το συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης:

Χιου Τζάκμαν: Ο καρκίνος και η ανακοίνωση για τις βιοψίες του (Video)

Τάσος Γιαννόπουλος: «Οφείλω την τηλεοπτική μου καριέρα στον Γιάννη Μπέζο»

Κρίστεν Στιούαρτ: Είχε γενέθλια και η αρραβωνιαστικιά της τής ευχήθηκε με ένα γλυκό ποστ

Keywords
Τυχαία Θέματα