«Stranger Things»: Ενθουσιασμένοι οι Metallica για τη σκηνή με το «Master of Puppets» (videos)

Το εγκώμιο της επιτυχημένης σειράς φαντασίας «Stranger Things» έπλεξαν οι Metallica, με αφορμή τη χρήση του τραγουδιού τους «Master of Puppets» στο τελευταίο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν.

Στο φινάλε του κύκλου, με τίτλο «The Piggyback» ο Eddie Munson (Joseph Quinn) παίζει το τραγούδι του 1986 σε μια ταράτσα για να αποσπάσει την προσοχή μιας ορδής από δαιμονικές νυχτερίδες που προστατεύουν τη φωλιά του κακού Vecna (Jamie Campbell Bower).

Μετά την κυκλοφορία του επεισοδίου (1/7), οι Metallica έκαναν μια ανάρτηση στο Instagram

(5/7) εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους και επαινώντας παράλληλα τους δημιουργούς του «Stranger Things», αδερφούς Duffer.

«Ο τρόπος με τον οποίο οι αδερφοί Duffer ενσωμάτωσαν τη μουσική στη σειρά «Stranger Things» ήταν πάντα σε επόμενο επίπεδο, οπότε είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συμπεριέλαβαν όχι μόνο το “Master of Puppets” στη σειρά, αλλά επίσης δημιούργησαν μια τόσο κομβική σκηνή γύρω από αυτό» έγραψε αρχικά το συγκρότημα.

«Ενθουσιαστήκαμε όλοι όταν είδαμε το τελικό αποτέλεσμα και μείναμε έκπληκτοι… είναι τόσο πολύ καλό, τόσο πολύ, που μερικοί άνθρωποι μπόρεσαν να μαντέψουν το τραγούδι μόνο βλέποντας για μερικά δευτερόλεπτα τα χέρια του Joseph Quinn στο τρέιλερ!! Πόσο τρελό είναι αυτό;», ανέφερε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Metallica (@metallica)

Να σημειωθεί πως η επίμαχη σκηνή εκτόξευσε το τραγούδι των Metallica στην κορυφή των charts, καθώς πολλοί νεαροί θαυμαστές της σειράς αναζήτησαν και άκουσαν ξανά το «Master of Puppets».

Διαβάστε επίσης:

Προσωπαγνωσία: Ποια είναι η σπάνια ασθένεια που δεν επιτρέπει στον Μπραντ Πιτ να αναγνωρίσει ούτε την οικογένειά του

Ιορδανή πριγκίπισσα αρραβωνιάστηκε Έλληνα (Video/Photo)

Μαρία Κίτσου: Το πρόβλημα υγείας και η αναβολή των παραστάσεων – Η νέα αιχμή της Μελέτη για τα «όρνια» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα