QatarGate: Ξανά μπροστά στους Βέλγους δικαστές η Εύα Καϊλή – «Πρέπει να είναι στο σπίτι της με το παιδί της» (videos)

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή, βρίσκεται ξανά -για τρίτη φορά- μπροστά στους Βέλγους δικαστές, για την παράταση ή μη της προφυλάκισής της σχετικά με το σκάνδαλο QatarGate.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην ίδια αίθουσα -για πρώτη φορά από την αποκάλυψη του σκανδάλου- θα βρεθεί και ο Βέλγος ευρωβουλευτής Μάρκ Ταραμπέλα, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Σεν

Ζιλ.

Ο πρώτος στη σειρά για να βρεθεί ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου ήταν ο συνεργάτης των συνηγόρων του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή, Αντόνιο Παντσέρι, που έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τις βελγικές αρχές.

Θα ακολουθήσει η ακρόαση της Εύας Καϊλή, στο πλευρό της οποίας βρίσκονται οι δύο δικηγόροι της, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και ο νέος δικηγόρος της ο Βέλγος Σβεν Μαρί και θα ακολουθήσει η ακρόαση του Μαρκ Ταραμπέλα.

Θα εκδοθεί δελτίο Τύπου, όπως και τις προηγούμενες φορές, για το εάν θα συνεχιστεί ή όχι η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή.

Υπάρχει η πιθανότητα εάν η απόφαση είναι αρνητική να ασκηθεί έφεση.

Οι δικηγόροι της κ. Καϊλή θα προσπαθήσουν να πείσουν ότι δεν είναι ύποπτη φυγής, όπως επίσης ότι δεν είναι διατεθειμένη να αλλοιώσει στοιχεία.

«Πρέπει να είναι στο σπίτι της με το παιδί της»

«Θα ζητήσουμε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μία επιλογή είναι και το βραχιολάκι. Το θέμα της κράτησης της κ. Καϊλή είναι μία δύσκολη κατάσταση, επειδή είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της», δήλωσε από την πλευρά του ο Σβεν Μαρί.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων περνάει «πιο δύσκολα από ποτέ» (Video)

Βουλή: Άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη υπερψήφισε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Οικονόμου για «Ομάδα Jorge»: «Οι Έλληνες ψηφοφόροι δεν χειραγωγούνται, η Δικαιοσύνη θα κάνει ό,τι πρέπει» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
QatarGate, Ξανά, Βέλγους, Εύα Καϊλή – Πρέπει,QatarGate, xana, velgous, eva kaili – prepei