Nobacco: H πρώτη στην Ευρώπη με όλες τις εναλλακτικές στο παραδοσιακό κάπνισμα (Photos-Video)

Advertorial

Αποκλειστική διάθεση του προϊόντος εξελιγμένης τεχνολογίας θέρμανσης glo™

Την είσοδο της Nobacco στην αγορά προϊόντων Heat-Not-Burn σηματοδοτεί η επέκταση της συνεργασίας της ελληνικής εταιρείας με την British American Tobacco για την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα του glo™. Με τη συμφωνία αυτή η Nobacco γίνεται η πρώτη και μόνη εταιρεία

στην Ευρώπη που διαθέτει όλο το φάσμα των εναλλακτικών στο παραδοσιακό κάπνισμα επιλογών. Η Nobacco θα διαθέτει το κορυφαίο προϊόν εξελιγμένης τεχνολογίας θέρμανσης (Advanced Heating Technology) της British American Tobacco μέσω του δικτύου των 70 καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα καθώς και του e-shop της.

Το glo™ αποτελεί την αιχμή της καινοτομίας στα προϊόντα Heat-Not-Burn, ανήκει στα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου και θερμαίνει τις ειδικά σχεδιασμένες ράβδους καπνού (NEO™ Sticks) στους 240οC, προσφέροντας πλούσια αυθεντική γεύση. Το αερόλυμα που σχηματίζεται από τη θέρμανση περιέχει 90-95% λιγότερες τοξικές ουσίες σε σύγκριση με τον καπνό του παραδοσιακού τσιγάρο. Στις καινοτομίες του glo™ περιλαμβάνονται η ευχρηστία αφού το glo™ αποτελείται από μια και μόνο συσκευή και η διαχείριση της γίνεται με ένα και μόνο κουμπί, η δυνατότητα πολλών επαναλαμβανόμενων χρήσεων χωρίς διάστημα αναμονής και οι ειδικά σχεδιασμένες θερμαινόμενες ράβδοι καπνού (NEO™ Sticks) που προσφέρουν μια αυθεντική καπνιστική εμπειρία.

Η συμφωνία για τη διάθεσή του glo™ αποτελεί το δεύτερο βήμα της στρατηγικής συνεργασίας της Nobacco με την British American Tobacco η οποία εγκαινιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο, με την έναρξη διανομής της σειράς Vype που αποτελεί το πρώτο σε πωλήσεις προϊόν ατμίσματος στα φαρμακεία της Μεγάλης Βρετανίας.

«Το λανσάρισμα του glo™ είναι για εμάς κάτι πολύ περισσότερο από μια επιχειρηματική συμφωνία καθώς σηματοδοτεί το πέρασμα της Nobacco σε μια νέα εποχή. Από σήμερα η Nobacco αποκτά μια μοναδική θέση, όχι μόνο στην εγχώρια αλλά και στη διεθνή αγορά: γινόμαστε η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της στην Ευρώπη που είναι σε θέση να προσφέρει στον καταναλωτή όλες τις νόμιμες, ασφαλείς και εξελιγμένες εναλλακτικές στο κλασικό τσιγάρο λύσεις. Και το κάνουμε αυτό παραμένοντας συνεπείς στην αποστολή μας: να είμαστε δίπλα σε όλους όσοι σκέφτονται να κάνουν την επιλογή ζωής και να αφήσουν πίσω τους το παραδοσιακό κάπνισμα. Σε όλους αυτούς λέμε ότι από σήμερα όλα πλέον είναι στο χέρι τους. Γιατί τώρα η Nobacco τους δίνει τη Δύναμη της Επιλογής!», τόνισε στην ανακοίνωση της συμφωνίας ο Διευθύνων Σύμβουλος της NOBACCO, Μάρκος Μαρκόπουλος.

Σχετικά με τη NOBACCO

Η NOBACCO αποτελεί την πρώτη και μόνη εταιρεία στην Ευρώπη που διαθέτει όλο το φάσμα των εναλλακτικών στο παραδοσιακό κάπνισμα επιλογών. Από την ίδρυση της, το 2008 ως η πρώτη εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα, η NOBACCO έχει θέσει προτεραιότητα της την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που διαθέτει στο δίκτυό της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών της. Με ένα δίκτυο 70 καταστημάτων και πάνω από 320 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα στη διάδοση των εναλλακτικών μορφών καπνίσματος, στα πλαίσια ενός πιο υπεύθυνου και καλύτερου τρόπου ζωής για όσους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν την εξάρτηση από την νικοτίνη.

Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ, www.seeht.org) και επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση, στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η εταιρία συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως, ενώ το Nobacco Design Center σχεδιάζει και παράγει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα συσκευές ατμίσματος προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Η σειρά υγρών αναπλήρωσης NOBACCO PREMIUM κυκλοφορεί αποκλειστικά από τη NOBACCO και είναι το αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας και ανάπτυξης του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας (ΕΜΒΙΑ) του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Η ΝΟΒΑCCO το 2017 επενδύει σε ένα νέο πρόγραμμα Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας όλων των υγρών αναπλήρωσής της σε συνεργασία με τη Σχολή ΙΑΤΡΙΚΗΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ), μια από πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες παγκοσμίως σχολές Ιατρικής, η οποία εφαρμόζει καινοτόμα πρότυπα που ξεπερνούν τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Κανονισμών και των αρμόδιων αρχών έχοντας ως στόχο τη διαχρονική διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων της NOBACCO.

Επίσης, όλα τα προϊόντα είναι T.P.D. Compliant, πλήρως εναρμονισμένα με την οδηγία 2014/40/ΕΕ του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του συμβουλίου. Από τον Ιούνιο 2018, η NOBACCO ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία με την British American Tobacco με την αποκλειστική διανομή στο δίκτυο καταστημάτων της στην Ελλάδα της κορυφαίας σειράς ατμιστικών προϊόντων Vype, ενώ από τον Οκτώβριο του ίδιου έτους διαθέτει αποκλειστικά το glo™, το καινοτόμο προϊόν της BAT στον χώρο των προϊόντων θέρμανσης καπνού. Στο www.Nobacco.gr λειτουργεί το No1 ελληνικό online κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων, υγρών αναπλήρωσης καθώς και των προϊόντων θέρμανσης καπνού glo™.

Ιστορίες για τη Δύναμη της Επιλογής

Στη Nobacco εργάζονται για να είναι δίπλα σε όλους όσους σκέφτονται να κάνουν την επιλογή ζωής και να αφήσουν πίσω τους το παραδοσιακό κάπνισμα. Γι’ αυτό εμπνέονται από το πάθος και την αποφασιστικότητα ανθρώπων που επέλεξαν και κατάφεραν να περάσουν δύσκολα εμπόδια, να βάλουν τον πήχη των προσδοκιών τους ψηλότερα, να πετύχουν στόχους ενάντια στις πιθανότητες, να αμφισβητήσουν στερεότυπα και προκαταλήψεις.

Εμπνέονται από τις ιστορίες των ανθρώπων αυτών, από εκείνες τις ανατροπές ζωής και τις αλλαγές πορείας στις οποίες το ευτυχισμένο τέλος είναι μια καινούργια αρχή. Από ιστορίες που θυμίζουν παραμύθι ωστόσο είναι πραγματικοί άθλοι, με ήρωες καθημερινούς ανθρώπους.

Ελπίζουν οι ιστορίες αυτές να εμπνεύσουν όλους όσοι χρειάζονται να πιστέψουν ότι ποτέ δεν είναι αργά για να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους. Γιατί, τελικά, μπορούν να έχουν τη Δύναμη της Επιλογής!

Η εταιρεία ξεκίνησε πριν 10 χρόνια για να είναι δίπλα σε σένα που επιλέγεις μια ζωή με καλύτερη γεύση. Αναζητούν πάντα την πρωτοπορία για να σού προσφέρουν περισσότερα. Από σήμερα σου δίνουν τα πάντα. Γιατί τώρα όλα είναι στο χέρι σου. Από σήμερα η Nobacco σού δίνει Τη Δύναμη της Επιλογής.

NOBACCOκάπνισμαεταιρείαΕυρώπηHeat-Not-Burnglo™Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα