Συγκλονιστική διάσωση τουριστών στον Αώο ποταμό – Βίντεο από την υπερπροσπάθεια της ΕΜΑΚ (Video)

Σε σοβαρό κίνδυνο βρέθηκε ζευγάρι ορειβατών που εξερευνούσε την περιοχή στον ποταμό Αώο. Το ζευγάρι αποπροσανατολίστηκε σε απόκρημνο σημείο πλησίον της όχθης του ποταμού και όταν οι δυνάμεις τους εξαντλήθηκαν κάλεσαν το 112

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Αρχών προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια από το σημείο. Το βίντεο που ανήρτησε στο twitter της η Πυροσβεστική από την υπερπροσπάθεια της ΕΜΑΚ συγκλονίζει.

Ζευγάρι ορειβατών από Γερμανία

αποπροσανατολίστηκε σε απόκρημνο σημείο,πλησίον της όχθης του ποταμού Αώου.Στελέχη της 5ης ΕΜΑΚ τους εντόπισαν πλησίον της Μονής Στομίου, κολύμπησαν στην απέναντι όχθη & με ειδικές τεχνικές & χρήση σχοινιών διάσωσης τους μετέφεραν σε ασφαλές σημείο. pic.twitter.com/nu3J4fC5yq

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 5, 2023

Συγκεκριμένα, στελέχη της 5ης ΕΜΑΚ τους εντόπισαν πλησίον της Μονής Στομίου, κολύμπησαν στην απέναντι όχθη και με ειδικές τεχνικές και χρήση σχοινιών διάσωσης τους μετέφεραν σε ασφαλές σημείο.

Διαβάστε επίσης:

ΑΣΟΕΕ: «Οι αστυνομικοί δεν πειθάρχησαν στις εντολές» λένε πηγές του ΠροΠο – «Κι εγώ θα πυροβολούσα», λέει ο Καλλιακμάνης (video)

Κατάληψη Ολύμπια: Εκκενώθηκε το θέατρο «Μαρία Κάλλας» – Δέκα συλλήψεις

Αδιανόητο! Χορήγησαν σε καρκινοπαθή σύνταξη… 12,50 ευρώ (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα