Netflix: Με όλο και περισσότερες ελληνικές ταινίες (Video)

Με ολοένα και περισσότερες ελληνικές ταινίες εμπλουτίζει το διαθέσιμο πρόγραμμα του το Netflix.

Ήδη η τριλογία των ταινιών «Bachelor» της εταιρείας Showtime βρίσκεται διαθέσιμη πλέον στη γνωστή συνδρομητική πλατφόρμα.

Το The Bachelor ήταν ο τίτλος ελληνικής κινηματογραφικής κωμωδίας παραγωγής 2016 σε σκηνοθεσία Αντώνη Σωτηρόπουλου και σενάριο Ρένας Ρίγγα.

Η ταινία αυτή αποτελεί το πρώτο μέρος της σειράς ταινίων The Bachelor.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Αποστόλης Τότσικας που υποδύονται τέσσερις κολλητούς φίλους, τον Αντώνη, το Τζίμη, το Ρένο και τον Σάκη αντίστοιχα, που οργανώνουν ένα bachelor party στη Θεσσαλονίκη για το γάμο του Αντώνη (Γιάννης Τσιμιτσέλης) που όμως καταλήγει σε φιάσκο με την παρεμβολή του πεθερού του και μίας πρώην σχέσης του που βρίσκει στη Θεσσαλονίκη.

Το σίκουελ της ταινίας, The Bachelor 2, έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους ένα χρόνο μετά στις 25 Δεκεμβρίου του 2017. Ακολούθησε η πρεμιέρα της τρίτης ταινίας της σειράς The Bachelor 3 στις 25 Δεκεμβρίου του 2018

Το ελληνικό περιεχόμενο του Νetflix

Στο Netflix, εκτός από τη σειρά του Mega «Maestro», σε παραγωγή Foss Productions την οποία σκηνοθετεί και στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, υπάρχει το ντοκιμαντέρ «Άθως» για το Άγιον Όρος και οι ταινίες «Πράσινη Θάλασσα» της Αγγελικής Αντωνίου (για τις ευρωπαϊκές χώρες) και «The Waiter» (για 23 ευρωπαϊκές χώρες, πλην Ελλάδας).

Μάλιστα, υπάρχει σε εξέλιξη η συζήτηση για την προσθήκη των ταινιών της Tanweer «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση καθώς και «Ευτυχία», που παρουσιάζει τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Eιδικότερα, η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», σύντομα θα είναι διαθέσιμη στον κατάλογο των ταινιών του Netflix και αναμένεται η ακριβής ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από την πλατφόρμα.

Στο Netflix θα υπάρχουν κατά πάσα πιθανότητα δύο επιλογές θέασης: μία στην ελληνική γλώσσα με υπότιτλους και μία μεταγλωττισμένη, όπως και με το «Maestro».

Σημειώνεται επίσης πως η ταινία «Μαγνητικά Πεδία» διανέμεται στο εξωτερικό (Βαλκάνια, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία και Πολωνία) μέσω της πλατφόρμας HBO MAX, ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται στο CINOBO.

Διαβάστε επίσης

ΑΝΤ1: Οι κακοποιητικές συμπεριφορές στον πυρήνα της νέας σειράς «Οι Γυναίκες της Φωτιάς»

Barbie: Ξέμεινε από ροζ η εταιρία χρωμάτων που είχε αναλάβει τα σκηνικά της ταινίας! (video)

Ζωή Κρονάκη: «Ανώτερος μου μίλησε άσχημα στον αέρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα