Nations League : Η 11άδα της Εθνικής κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία – Με Τσιμίκα και Ρότα στα άκρα της άμυνας

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ για την αναμέτρηση της Εθνικής απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία (2/6, 21:45, ALPHA, LIVE SPORT24) έχει τον Ρότα στο δεξί άκρο, τον Τσιμίκα αριστερά και το Μάνταλο στην επίθεση.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία (2/6, 21:45, ALPHA, LIVE

SPORT24) στην πρώτη αγωνιστική του Nations League.

Η πρώτη επίσημη ενδεκάδα του Γκουστάβο Πογέτ αποτελείται από τους εξής:

Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Σιώπης, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Λημνιός, Μάνταλο, Γιακουμάκη.

Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Βλαχοδήμος με τον Ρότα να παίζει στο δεξί άκρο, αντί του Κώτσιρα, και τον Τσιμίκα να παίζει στα αριστερά Ενώ το αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος.

Στο κέντρο θα παίξει ο Σιώπης έχοντας δίπλα του τον Μπουχαλάκη, μπροστά τους θα βρίσκεται ο Μπακασέτας, με τους Λημνιό και Μάνταλο στα άκρα πίσω από τον Γιακουμάκη.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Μπάλντοκ, Τζαβέλλας, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Δουβίκας, Τζόλης, Παπανικολάου, Παυλίδης, Γιαννούλης.
Η ενδεκάδα της Βόρειας Ιρλανδίας: Πίκοκ-Φάρελ, Μπράντλεϊ, Έβανς, Μπαλάρντ, Λέιν, ΜακΝέρ, Ντέιβις, Σαβίλ, ΜακΚάν, Λέιβρι, Γουάιτ.
Οι αναπληρωματικοί της Βορείου Ιρλανδίας: Σάουθγουντ, Κάρσον, ΜακΓκιν, Λάφερτι, Σαρλς, Χιούμ, ΜακΚάλμοντ, ΜακΜέναμιν, Ντόνελι, Τσαρλς, ΜακΚαν, Μπράουν.

Διαβάστε επίσης:

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο πρώτος δισεκατομμυριούχος εν ενεργεία παίκτης του NBA

ΕΠΟ: Δεν στήριξε την υποψηφιότητα Μπαλτάκου ο Παναθηναϊκός

Υπέρ-πρωταθλήτρια η Αργεντινή: Νίκησε 3-0 την Ιταλία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Nations League, 11άδα, Εθνικής, Βόρεια Ιρλανδία –, Τσιμίκα, Ρότα,Nations League, 11ada, ethnikis, voreia irlandia –, tsimika, rota