MEGA: Με άνεση διατηρήθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης την Τρίτη

Στην πρώτη θέση προτίμησης των τηλεθεατών, με σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό, παρέμεινε και την Τρίτη το Mega, παρά τις απώλειες που είχε σε σχέση με το θεαματικό μερίδιο της Δευτέρας (17,9%).

Τα πράγματα απλά. Στην μοιρασιά της πίτας τηλεθέασης έπαιξε ρόλο η επανεμφάνιση του «Survivor all star» στον Σκάι– χάρη στο ριάλιτι το μερίδιο του πήγε στο 12,3%, από 9,6% που ήταν τη Δευτέρα άνευ «Survivor»- και για τον Alpha οι βελτιωμένες αποδόσεις

που είχαν τα πρωινομεσημεριανάδικα του σταθμού και του επεισοδίου της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει». Σταθερά υψηλή ήταν η τηλεθέαση του «Σασμού».

Το Mega αν και κρατήθηκε στην κορυφή των τηλεπροτιμήσεων είχε απώλειες από την καθίζηση τηλεθέασης του «Live news», αλλά και την τηλεθέαση που είχε η νυχτερινή ελληνική κωμωδία «Αυστηρώς κατάλληλο» των Ρέππα- Παπαθανασίου, η οποία για την ώρα προβολής ήταν καλή, όχι όμως όση είχε καταφέρει στο ίδιο χρονικό διάστημα η εκπομπή πολιτικής επικαιρότητας «Μεγάλη εικόνα», το προηγούμενο βράδυ.

«Συσπείρωση» τηλεθεατών στον ΑΝΤ1 υποδηλώνει το σχεδόν αμετάβλητο μερίδιο του σταθμού από τη μια μέρα στην άλλη.

Σταθερότητα και για τα Star και Open, ενώ το μερίδιο της ΕΡΤ1 περιορίστηκε στο 4,9% (από 6,1% την Δευτέρα), ενώ στο 2,1% διαμορφώθηκε το μερίδιο της ΕΡΤ2 χάρη στη μεσημεριανή ελληνική κωμωδία «Ο λεφτάς».

Διαβάστε επίσης:

Masterchef – Μαρία Μπέη: «Μου έκανε καλό που έφυγε ο Δημήτρης» (video)

Σασμός – Spoiler: Νύχτα πάθους για Αστέρη και Αργυρώ (Video)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
MEGA, Τρίτη,MEGA, triti