Live Sundayz at Blends:Οι «48 Ώρες» για 3 μοναδικές εμφανίσεις!

ΕΛΛAΔΑ

Τα απογεύματα της Κυριακής στη Γλυφάδα ζωντανεύουν με την έναρξη των Live Sundayz στο νέο και πλέον, αγαπημένο Blends, στην Πλατεία Νυμφών! Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 19:00, το Blends υποδέχτηκε το αστείρευτο μουσικό συγκρότημα 48 Ώρες με ένα δυνατό “super-blended”. Ένα ζωντανό πρόγραμμα με διασκευές ξένων κομματιών, γεμάτο εκπλήξεις και πολλή ενέργεια!

Το ατμοσφαιρικό Blends και η εξαμελής μπάντα 48 Ώρες μαζί με την Lukia στα vocals, εκτός από ωραίες μουσικές, θα σας προσφέρουν εμπνευσμένα κοκτέιλς και hype διάθεση!

Οι 48 Ώρες θα πραγματοποιήσουν

συνολικά 3 live εμφανίσεις στο Blends (Κυριακή 3/12 & 10/12), ενώ το πρόγραμμα των μελλοντικών Live Sundayz είναι σε εξέλιξη!

MORE BLENDS NEWS…

Παραμένοντας πιστό στη φιλοσοφία του “see, feel, taste, smell & listen”, το Blends εξελίσσει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι της ανάμειξης και ανάδειξης των αισθήσεων, εντάσσοντας στο πρόγραμμά του και νέες προκλήσεις!

Από την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή, μας καλεί για το καθιερωμένο Blends Sunday Brunch από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι για να ανακαλύψουμε το κλασικό Λονδρέζικο brunch στην πιο blended εκδοχή του, μέσα από ένα πλούσιο buffet επιμελημένο από τον σεφ Κώστα Λώλα. Κρύα και ζεστά πιάτα, ολόφρεσκα σάντουιτς, ζουμερά burgers, ομελέτες αλλά και γλυκίσματα όπως muffins και το κλασσικό cheesecake, energy boosters και πολλές άλλες λιχουδιές, αναμένεται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Τέλος, η ομάδα του Blends ξεκινά τον διαγωνισμό “Blend your pic” για την φωτογραφία του μήνα όπου οι επισκέπτες του Blends θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν στα social media τους την φωτογραφία τους με τον νικητή να κερδίζει ένα γεύμα με preset menu για δύο άτομα!

Blends: Φοίβης 19 Γλυφάδα

Live SundayzBlendsΓλυφάδαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα