LIVE: Η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Ανδρουλάκη στην 86η ΔΕΘ

«Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι προσωπικό το θέμα. Είναι θλιβερό στην Ελλάδα του 2022 να αντιμετωπίζουμε τέτοια φαινόμενα», τόνισε για τις υποκλοπές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί στην 86η ΔΕΘ, ο Ανδρουλάκης αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα των υποκλοπών, λέγοντας πως «έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι προσωπικό το θέμα. Είναι θλιβερό στην Ελλάδα

του 2022 να αντιμετωπίζουμε τέτοια φαινόμενα. Η κ. Μπακογιάννης έλεγε ότι υπεύθυνος να μάθει ο ελληνικός λαός τη αλήθεια είναι το θύμα. Μου ζητούν να κάνω κάτι που είναι παράνομο. Εδώ να δείτε θράσος. Βάσει του νόμου του 2006 ο πρωθυπουργός να άρει το απόρρητο και να τα μάθουμε όλα. Τους λόγους της παρακολούθησης τους ξέρουμε άλλωστε. Το θέμα είναι τυπικό».

Συνέχισε, λέγοντας ότι «λένε ότι έχει καταστραφεί ο φάκελος. Σήμερα διάβασα ότι υπάρχει ζήτημα πλαστογραφήσεων. Οι εκλογές πήραν παράταση λόγω του θανάτου της κ. Γεννηματά. Γιατί ξαναυπέγραψε η κ. Βλάχου για επέκταση; Διάτρητη και νοσηρή η ιστορία. Δεν θέλουμε να παράγουμε αποτέλεσμα. Να θωρακίσουμε τον ελληνικό λαό θέλουμε».

Όσον αφορά στην εξεταστική επιτροπή, τόνισε πως «είναι δυνατόν να αποκλείονται όλα τα πολιτικά πρόσωπα που συμμετέχουν στην υπόθεση από την εξεταστική; Είναι δυνατόν να αποκλείονται οι δημοσιογράφοι που έκαναν τις αποκαλύψεις; Εγώ θα πάρω όλες τις πρωτοβουλίες για να κληθούν στο ευρωκοινοβούλιο».

«Ο πρωθυπουργός είναι σε πανικό. Κάνει αγωνιώδεις προσπάθειες να παραμείνει στην καρέκλα. Οι εκφράσεις του δεν ταιριάζουν στα σύγχρονα πολιτικά ήθη. Η δική μας παράταξη ήταν θεματοφύλακας της δημοκρατίας. Είναι υποτιμητικό να μιλά έτσι για δημοκρατικά κόμματα. Για τις συνεργασίες μη βιάζεστε. Δεν χρειάζονται σενάρια. Ο λαός θα κρίνει. Το δίλημμα είναι ανατροπή με τη δημοκρατική παράταξη ή συνέχιση των φαινομένων που αντιμετωπίζουμε», είπε για το σχόλιο Μητσοτάκη περί τερατογένεσης.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στο ΣΚΑΪ με Ηλιόπουλο – Οικονόμου: «Διαστρεβλώνετε και λέτε ψέματα» (video)

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης πίσω από την άρνηση Τασούλα για την Θεσμών – Φοβάται τους βουλευτές του και νέες αποκαλύψεις

Πιτσιόρλας: Παραδέχθηκαν άμεση παρακολούθησή μου, θα κάνω μήνυση στον Ρουμπάτη – Περιμένω τοποθέτηση Τσίπρα (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα