«Indiana Jones and the Dial of Destiny»: Στο Φεστιβάλ των Καννών η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας (Video)

Την παγκόσμια πρεμιέρα της θα κάνει η ταινία «Indiana Jones and the Dial of Destiny» κατά τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ των Καννών, με το σχετικό δημοσίευμα του Variety να επιβεβαιώνεται.

Οι Τζέιμς Μάνγκολντ και Χάρισον Φορντ θα ανέβουν τα σκαλιά του Palais des Festivals στις 18 Μαΐου μαζί με τους Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζον Ρις-Ντέιβις, Τόμπι Τζόουνς, Μπόιντ Χόλμπρουκ, ΈθανΙσιντόρε και Μαντς Μίκελσεν.

#IndianaJones

will return to the Cannes Film Festival for the world premiere of Indiana Jones and the Dial of Destiny, directed by James Mangold, on Thursday May 18th. pic.twitter.com/59PPEHyGSW

Indiana Jones (@IndianaJones) April 3, 2023

Η ταινία θα προβληθεί εκτός διαγωνισμού, ενώ το φεστιβάλ θα αποτίσει ειδικό φόρο τιμής στον Χάρισον Φορντ για την καριέρα του, καθώς φέρεται ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα.

«Το 1995, είχα την τιμή να έρθω στις Κάννες με την πρώτη μου ταινία “Heavy”. 28 χρόνια μετά, είμαι περήφανος που επιστρέφω. Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραστήκαμε μαζί σας μια ολοκαίνουργια περιπέτεια του Ιντιάνα Τζόουνς» τόνισε ο Τζέιμς Μάνγκολντ σε δήλωσή του.

Το «Indiana Jones and the Dial of Destiny» πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 28 Ιουνίου στη Γαλλία και στις 30 Ιουνίου στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Τρισευτυχισμένη η Πάρις Χίλτον – Ποζάρει με τον 3 μηνών γιο της (Photos)

Μπρουκ Σιλντς: Η αποκάλυψη για την πρώτη της ερωτική επαφή – «Μετάνιωσα, έφυγα από το δωμάτιο γυμνή» (Video)

Νικόλ Κίντμαν: Πρωταγωνιστεί σε νέα μίνι σειρά του Netflix

Keywords
Τυχαία Θέματα