Harry Styles: Ελεύθερο… ξανά το αστέρι της ποπ

Το αστέρι της… ποπ Harry Styles χώρισε με την Taylor Russel σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντ. Συνεχίζει να κρατά χαμηλό προφίλ στις σχέσεις του και όπως ήταν αναμενόμενο ο χωρισμός τους ήταν… αθόρυβος.

Όλα δείχνουν ότι ο Harry Styles είναι ελεύθερος ξανά. Σύμφωνα με τη βρετανική The Sun, o Harry Styles και η Taylor

Russel «πέρασαν μια δύσκολη περίοδο μετά το ταξίδι τους στην Ιαπωνία και τώρα αποφάσισαν για λίγο να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους». «Τα πράγματα έχουν γίνει τεταμένα τελευταία όμως και πήραν κάποιο διάστημα μακριά», πρόσθεσε η πηγή.

Ενώ το ζευγάρι είχε κρατήσει το ειδύλλιό του σε χαμηλούς τόνους, η είδηση εξακολουθεί να αποτελεί έκπληξη, ειδικά δεδομένων των φαινομενικά ευτυχισμένων στιγμών τους μαζί. Τον τελευταίο χρόνο, συχνά εθεάθησαν χέρι-χέρι, να εξερευνούν τον κόσμο μαζί. Η Russell μάλιστα έδειξε την υποστήριξή της στον Styles κατά τη διάρκεια της περιοδείας του Love On Tour, κάνοντας την εμφάνισή της στο σόου του στη Βιέννη. Δεν είναι περίεργο ότι ούτε ο Styles ούτε η Russell δεν είχαν αναφερθεί ποτέ δημόσια τη σχέση τους.

Ο pop star έβγαινε με την Kendall Jenner, την Camille Rowe και την Olivia Wilde, ο Styles είχε κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, σε συνέντευξή του στο Rolling Stone το 2022, ο τραγουδιστής του είχε δηλώσει ότι δήλωσε ότι «ποτέ δεν μίλησα δημόσια για τη ζωή μου εκτός δουλειάς και διαπίστωσα ότι αυτό με ωφέλησε θετικά».

Διαβάστε επίσης:

Ήβη Αδάμου: Ο Θεός έδωσε μεγάλη ευλογία στον Μιχάλη να γράφει τέτοια τραγούδια

Cate Blanchett: Η ήρεμη δύναμη του ακτιβισμού – Ποια είναι η σταρ που σχημάτισε τη σημαία της Παλαιστίνης με το φόρεμα της

Ελένη Βιτάλη: Ακύρωσε συναυλία της στο Ισραήλ – Οργισμένος ο Ισραηλινός τραγουδιστής (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Harry Styles, Ελεύθερο…,Harry Styles, elefthero…