GNTM: «Λύγισε» η Μικαέλα για την κόρη της – «Τώρα χάνεται ο σκοπός μου» (Video)

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η Μικαέλα στο GNTM, αφού η ίδια το τελευταίο διάστημα τα πηγαίνει πολύ καλά σε αντίθεση με την κόρη της η οποία έχει καιρό να ακούσει θετική κριτική.

Σε επικοινωνία που είχε με τον σύζυγό της, ξέσπασε σε δάκρυα μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, ενώ τού εξέφρασε τους προβληματισμούς της.

«Τα πηγαίνω πολύ καλά και η Μάρα όχι τόσο καλά, τώρα χάνεται ο σκοπός μου, εγώ γι’ αυτό ήρθα μέσα στο παιχνίδι, όχι για να προβάλλω τον εαυτό μου, αν την διώξουν δεν θέλω να κάτσω… Θα τα λέω και εγώ συνέχεια από μέσα μου και

θα προσπαθήσω να τα πιστέψω και εγώ, έτσι ώστε να μην τα παρατήσω σε περίπτωση που αποχωρήσει η κόρη μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μικαέλα με τον σύζυγό της να τη συμβουλεύει να αφήσει την κόρη τους να προσπαθήσει χωρίς να είναι στη σκιά της.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Διδασκάλου για τον άστεγο που φιλοξενεί: «Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε μια τόσο δύσκολη εποχή» (video)

Τζόυς Ευείδη: «Με τον Δαλιανίδη έπαθα την πρώτη νεύρωση στομάχου – Ούρλιαζε στο γύρισμα, ακούγαμε που έβριζε τις κάμερες» (Video)

Σπαλιάρας για Παπακαλιάτη: «Εγώ βρέθηκα νωρίτερα στο Netflix» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα