Ewan McGregor – Mary Elizabeth Winstead: Γάμος για τους πρωταγωνιστές του «Fargo»

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν οι πρωταγωνιστές της σειράς του Netflix Fargo Γιούαν ΜακΓκρέγκορ (Ewan McGregor) και  Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ (Mary Elizabeth Winstead).

Ewan McGregor Marries Mary Elizabeth Winstead https://t.co/sNfjLGEg8e

— E! News (@enews) April 25, 2022

Ειδικότερα, οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν το

Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα. Σε μια λιτή τελετή στο σπίτι τους στο Τοπάνγκα στο Λος Άντζελες, οι ηθοποιοί που είναι μαζί πάνω από τέσσερα χρόνια και που πριν από έναν χρόνο απέκτησαν τον γιο τους, είπαν το ναι παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

Ewan McGregor Marries Mary Elizabeth Winstead in 'Small' Ceremony with Family, Close Friends: Source https://t.co/9vc1AFAd3Y

People (@people) April 25, 2022

«Ήταν ένας μικρός γάμος για την οικογένεια και τους στενούς φίλους», είπε μια πηγή στο περιοδικό People προσθέτοντας, «Έκαναν μια υπαίθρια τελετή. Το σκηνικό ήταν υπέροχο και χαρούμενο. Είναι αξιολάτρευτοι μαζί. Δεν θέλουν τη δημοσιότητα και προτιμούν η ζωή τους να είναι μακριά από τη showbiz. Συχνά κάνουν πεζοπορία και πηγαίνουν στην παραλία. Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ».

Ο 51χρονος και η 37χρονη, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Fargo» στα τέλη του 2016. Τον Μάιο του 2017, η Γουίνστεντ χώρισε από τον σύζυγό της, Ράιλι Στέαρνς (Riley Stearns), μετά από επτά χρόνια γάμου.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Elizabeth Winstead (@mary.elizabeth.winstead)

Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2018, ο ΜακΓκρέγκορ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Εύα Μαυράκη (Eve Mavrakis), έπειτα από 22 χρόνια κοινής πορείας -με τη λύση του γάμου τους τελικά να διευθετείται το καλοκαίρι του 2020.

Ο ΜακΓκρέγκορ από την πρώην σύζυγό του έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες και τον Ιούνιο του 2021 απέκτησε τον γιο του -ο οποίος είναι και το πρώτο παιδί για τη Γουίνστεντ.

View this post on Instagram

A post shared by Clara McGregor (@claramcgregor)

Και οι δύο ηθοποιοί, πρόκειται να εμφανιστούν σε επερχόμενες σειρές της Disney+ για λογαριασμό του Star Wars.

Διαβάστε επίσης:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Tο βίντεο με το «Χριστός Ανέστη» που προκάλεσε αντιδράσεις (Video)

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η πραγματική της ηλικία

Χρήστος Φωτίδης για Νίκο Φώσκολο: «Με είχε πάρει να κάνουμε ένα φωτο-σήριαλ χωρίς λεφτά – Δεν είχε ούτε να φάει» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα