Eurovision 2023: Τα καλύτερα και οι τελικοί της 20ετίας στο ERTFLIX

Με την ΕΡΤ να γιουροβιζιονίζεται οι χρήστες- συνδρομητές της δωρεάν πλατφόρμας διαρκούς ροής περιεχομένου ERTFLIX εάν επιθυμούν μια ρετροσπεκτίβα στα πρόσφατα χρονικά του ευρωπαϊκού τραγουδιστικού θεσμού έχουν τη δυνατότητα να «ταξιδέψουν» στις καλύτερες στιγμές των προηγούμενων 20 ετών.

Στην ειδική κατηγορία Eurovision του ERTFLIX είναι επίσης «ανεβασμένα» όλα τα βίντεο κλιπ των ελληνικών συμμετοχών τα οποία  διαγωνίστηκαν στην

Eurovision, από το 1974 μέχρι και το 1985, στην ιστορική εκπομπή/αναδρομή «Eurovision – Οι ελληνικές συμμετοχές» (https://www.ertflix.gr/vod/vod.269252-eurovision-oi-ellenikes-summetokhes-apo-to-1974-mekhri-to-1985 ).

Έντονη ρετρό διάθεση σε μελωδίες αλλά και σε εμφανίσεις στη σκηνή, με τη Μαρινέλλα και την Άννα Βίσση καθώς και τα θρυλικά «Μάθημα Σολφέζ» και «Σωκράτη εσύ Σούπερσταρ».

Στην ίδια κατηγορία δε, της Eurovision είναι επίσης προσβάσιμοι οι τελικοί (https://www.ertflix.gr/list?pageCodename=mainpage&backUrl=/§ionCodename=eurovision-oi-telikoi  )του θεσμού από το 2004 έως πέρσι.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πρωτιά για Mega – Στη δεύτερη θέση ο Alpha (Πίνακας)

H Meta κατηγορείται για έκθεση ανηλίκων σε κινδύνους- «Βολές» από την Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ

Eurovision 2023: Τα φαβορί του πρώτου σημερινού ημιτελικού – Στο φάσμα του αποκλεισμού η Ελλάδα (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα