Survivor All Star: Ανατροπή στο συμβούλιο – Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση (Videos)

Άκρως ανατρεπτικά ήταν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Δευτέρας (8/5) στο Survivor All Star, γεγονός που έφερε νέες εντάσεις στο συμβούλιο, έπειτα και από την υποψηφιότητα του Σπύρου Mαρτίκα για 11η φορά.

Σε συζήτησή τους, μάλιστα, Ασημακόπουλος και Μπάρτζης συμφώνησαν ότι ο 45χρονος φαρμακοποιός είναι ο πιο αδύναμος παίκτης της Μπλε ομάδας και βρίσκεται δίκαια σε αυτή τη θέση για τόσες φορές, χαρακτηρίζοντάς τον επιπλέον, «χειριστικό»

Την ίδια στιγμή, ο Τάκης Καραγκούνιας τσακώθηκε με τη Ρία

Κολοβού όταν έκανε λόγο για «δορυφόρους» μιας ιδιωτικής συζήτησης.

Οι εντάσεις, ωστόσο, δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς ο Νίκος Μπαρτζής συνέχισε την… επίθεση του προς τον Σπύρο Μαρτίκα και την επόμενη ημέρα, υποστηρίζοντας ότι ο συμπαίκτης του θέλει να τον απομονώσει, προσπαθώντας στην ψηφοφορία να κατευθύνει τους υπόλοιπους παίκτες για να υπάρξει ισοψηφία.

Η μεταξύ τους αντιπαλότητα μεταφέρθηκε, όμως, και στον στίβο μάχης, καθώς λίγο πριν την έναρξη του αγώνα για τη 2η ασυλία της εβδομάδας, ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε πως βλέπει σχέδιο εξόντωσης του από τον Μαρτίκα, με τις βολές να συνεχίζουν να εκτοξεύονται εκατέρωθεν.

Οι Κόκκινοι δεν συνάντησαν μεγάλη αντίσταση και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο πρώτο σκέλος με 8-3 με τον Μαρτίκα να χάνει αυτή τη φορά από τον Τάκη και τους Μάριο, Μπόγδανο και Ασημακόπουλο να είναι οι τρεις που κατάφεραν να πάρουν από μια νίκη για την ομάδα τους.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο δεύτερο σκέλος με τους Κόκκινους να προηγούνται με 6-0. Το τελικό 8-3 το έγραψε η Μελίνα Μεταξά, η οποία έγραψε συνολικά 4 νίκες στο αγώνισμα για τη 2η ασυλία.

Λίγο μετά, είδαμε τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού, ενώ την ώρα της κάλπης οι εκπλήξεις ήταν αρκετές!

Η Ρία Κολοβού συγκέντρωσε 6 ψήφους και ήταν η επόμενη που ακολούθησε στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ από μία ψήφο πήραν οι Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Έτσι, η ψηφοφορία των Μπλε έβγαλε τη μισή ομάδα ως υποψήφιους προς αποχώρηση, αφήνοντας έκπληκτους τους Κόκκινους.

Απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό, ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, ζητώντας από τους τηλεθεατές να στηρίξουν τόσο τον ίδιο όσο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, καθώς είναι ο μόνος με τον οποίο έχει έρθει κοντά.

Διαβάστε επίσης:

Μελίνα Μακρή για επιλόχειο κατάθλιψη: «Θύμωνα με το παιδί και τον σύζυγό μου» (Video)

Χρήστος Βασιλόπουλος – Σάρα Κόνερ: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι μετά από 6 χρόνια σχέσης (Videos)

Eurovision 2023: Λιάγκας για το τραγούδι της Ελλάδας – «Θα πάει άπατο» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα