UEFA Europa Conference League,: Το πάλεψε ο Παναθηναϊκός αλλά δεν τα κατάφερε (Video)

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, οι “πράσινοι” φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών, παρουσίασαν μαχητική ψυχή, όμως ισοφαρίστηκαν στο 90+4 από τον Τσουρέσκα και το όνειρο για την Ευρώπη τελείωσε στη Λεωφόρο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά για τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” απείλησαν με το… καλημέρα, μόλις στο 2ο λεπτό, μετά από κάθετη του Μάγκνουσον, συρτή σέντρα του Χουάνκαρ, με τον Σπόραρ να κάνει προβολή και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Μαντούς.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνέχισαν να πιέζουν, ψάχνοντας το γκολ,

ιδιαίτερα από την αριστερή πτέρυγα, με τους Μάγκνουσον και Χουάνκαρ να βάζουν δύσκολα στους παίκτες της Σλάβια. Ο Σποράρ απείλησε ξανά τα καρέ των “ερυθρόλευκων” της Πράγας στο 11′, όμως ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων απέκρουσε με γροθιές. Στο 30′ η Σλάβια απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Μπρινιόλι.

Ο Ντουντέρα σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ιταλού. Ένα λεπτό αργότερα οι “πράσινοι” απάντησαν με όμορφη ατομική ενέργεια του Κώτσιρα, που έδωσε τη μπάλα στον Σπόραρ, όμως ο Μαντούς είπε “όχι”, αποκρούοντας με τα πόδια το σουτ του Σλοβένου. Ο τερματοφύλακας της Σλάβια έκανε φάουλ, αφού έχασε τη μπάλα μετά από κοντρόλ, με τον Μάγκνουσον να το εκτελεί και τη μπάλα να περνά ψηλά άουτ. Το ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, με τον Παναθηναϊκό να έχει τις ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρνει να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Οι “πράσινοι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, από την αριστερή πλευρά με τη μπάλα να περνά απ’ όλους και να καταλήγει άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 57ο λεπτό, ο Σπόραρ άνοιξε το σκορ, μετά από εξαιρετική σέντρα του Χουάνκαρ και τον Σλοβένο να… γράφει το 1-0 και τη Λεωφόρο να “σείεται” από τους πανηγυρισμούς.

Στη συνέχεια η Σλάβια, ανέβασε ρυθμούς και πίεσε τους “πράσινους” με μακρινό σουτ του Σέβτσικ που πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπρινιόλι. Ο Παναθηναϊκός, φάνηκε κουρασμένος στα τελευταία λεπτά και δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία της Σλάβια. Κι ενώ ο Παναθηναϊκός κυνηγούσε το γκολ που θα τον έστελνε στην παράταση, ένα λάθος του Καμπετσή, έδωσε στη Σλάβια την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, και το έκανε με τον Τσουρέτσκα στις καθυστερήσεις.

Γκολ: 57′ Σπόραρ / 90+4 Τσουρέτσκα

Κίτρινες: 36′ Αλεξανδρόπουλος, 44′ Σένκεφελντ, 47′ Ρούμπεν Πέρεθ, 80′ Μάγκνουσον / 36′ Τιέχι, 39′ Μαντούς, 53′ Λινγκρ, 85′ Ντόρλεϊ, 90′ Σρανζ

Δοκάρι: 2′ Σπόραρ /

Διαιτητής: Πέτερ Μπανκς

Πηγή: ertnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Σερένα Γουίλιαμς: Συγκινημένη η κορυφαία αθλήτρια – «Δεν είμαι καλή στους αποχαιρετισμούς» (Video)

Μπάσκετ – Εθνική ομάδα: Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο στο φιλικό με την Ισπανία

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός με το «καλημέρα» – Κακή εμφάνιση και πρόωρο αντίο στο Canadian Open

Keywords
Τυχαία Θέματα