Έγκλημα στην Άρτα: 29χρονος σκότωσε τον πεθερό του – Πυροβόλησε και τη σύζυγό του

Με τη ζωή του πλήρωσε ο 80χρονος άνδρας στην Άρτα, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την κόρη του από τον σύζυγό της, καθώς υπήρχαν καταγγελίες ότι την κακομεταχειριζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος πατέρας, προσπαθώντας να προστατεύσει την 36χρονη κόρη του, η οποία του είχε κάνει παράπονα για τη συμπεριφορά του συζύγου της, δεν άντεξε να την βλέπει να «μαραζώνει».

Έτσι, έφυγε από το χωριό του και πήγε να πάρει πίσω το παιδί του.

Έπειτα όμως από αυτή την εξέλιξη, ο 48χρονος δράστης πήγε στο χωριό του πεθερού του

να ζητήσει τον λόγο, γιατί επενέβη στα προσωπικά τους ανάμεσα σε εκείνον και στη σύζυγό του, με τα αίματα να «ανάβουν» και να καταλήγουν στο φονικό, με θύμα τον 80χρονο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ζευγάρι που έχει και ένα παιδί ζούσε στην Άρτα και αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα. Το μεσημέρι ο πατέρας της γυναίκας, πήγε στην Άρτα και πήρε την κόρη του από το σπίτι της και την οδήγησε στο πατρικό σπίτι στο Αστροχώρι. Ο σύζυγος οπλισμένος με την καραμπίνα τους ακολούθησε και φτάνοντας στο χωριό πήγε στο σπίτι του πεθερού του, όπου τον πυροβόλησε 4 φορές.

Η 36χρονη σύζυγός του που άκουσε τους πυροβολισμούς βγήκε στην αυλή με αποτέλεσμα να την πυροβολήσει, αλλά χωρίς ευτυχώς να τη χτυπήσει.  Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 80χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατά πληροφορίες, πριν από μόλις πέντε ημέρες είχε βγει το διαζύγιο ανάμεσα στον 48χρονο, που σκότωσε τον πεθερό του με καραμπίνα και αναζητείται, και την 36χρονη. Πυροβόλησε και τη σύζυγό του

Ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη έχει τραπεί σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία τόσο στο νομό Άρτας όσο και στους όμορους Νομούς.

Τουλάχιστον 4 μαρτυρίες έχουν καταγράψει οι αστυνομικοί, ότι ο γαμπρός του έφυγε από το σπίτι μετά το έγκλημα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Θέμα χρόνου η σύλληψη του φερόμενου δράστη

Σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά την δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στο Αστροχώρι της ορεινής Άρτας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.

Διαβάστε επίσης:

Μεσσήνη: «Να μην συμβεί σε καμιά γυναίκα» – Τα πρώτα λόγια της 49χρονης που δέχτηκε επίθεση με οξύ (Video)

Τέλλογλου για παρακολουθήσεις: «Οι καταγγελίες δεν θα έχουν αποτέλεσμα από τη στιγμή που υπάρχει ο νόμος του 2021» (video)

Θάσος: Βελτιωμένη η εικόνα από τη φωτιά – Ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα