Euroleague: «Ζωντανή» η Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι – Μία ανάσα από το Final Four η Μονακό

Η Ρεάλ με κορυφαίο τον Γουίλιαμς-Γκος έκανε το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και μείωσε σε 2-1 τη σειρά με την Παρτιζαν.

Οι Μαδριλένοι έδειξαν χαρακτήρα στην καυτή Stark Arena και επικράτησαν με 82-80 της Παρτίζαν μέσα στο Βελιγράδι. Πλέον, θα ψάξουν άλλη μια νίκη στο Game 4 για να ισοφαρίσουν και να φέρουν τη σειρά ξανά στη Μαδρίτη.

Για τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Γουίλιαμς-Γκος με 22 πόντους και το τεράστιο τρίποντο για το 77-80 στα 24 δευτερόλεπτα. Μεγάλο ματς και ο Ταβάρες

με 26 πόντους και 11 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά από 15 πόντους είχαν ο ΛεΝτέι και ο Σμάιλαγκιτς.

Οι Σέρβοι «έσπασαν» ξανά το ρεκόρ προσέλευσης με 20.091 θεατές, ενώ δημιούργησαν και φοβερό κορεό για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Άλωσε» το Τελ Αβίβ η Μονακό

Οι οπαδοί της Μακάμπι δημιούργησαν απίθανη ατμόσφαιρα στη Menora Mivtachim Arena, εκεί όπου η «ομάδα του λαού» παρατάχθηκε κουβαλώντας τη νίκη που πανηγύρισε στο Game 1 της προημιτελικής σειράς στο Πριγκιπάτο με σκοπό να τελειώσει τη δουλειά στο γήπεδό της. Μόνο που η Μονακό είχε τον τελευταίο λόγο.

Οι Μονεγάσκοι είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του Game 3, διατηρώντας το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά και επικρατώντας με 78-83.

Έτσι η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έκανε το 2-1 και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από την παρθενική πρόκριση στο Final 4.

Διαβάστε επίσης:

Κύπελλο Ελλάδας: Προς νέα αλλαγή ο τελικός – Σκέψεις για Λαμία ή Αγρίνιο

Παρί Σεν Ζερμέν: Τιμώρησε τον Μέσι και τον άφησε εκτός ομάδας για 2 εβδομάδες

Ιβάν Σαββίδης: 8 μήνες με αναστολή για το όπλο, αθώος για την εισβολή στο γήπεδο

Keywords
Τυχαία Θέματα