Eurobasket 2022: Λατρεία Ποτζέκο για Αντετοκούνμπο – «Είναι τόσο καλό παιδί!» (Videos)

Η τρέλα και το πάθος που κουβαλάει ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας Τζιανμάρκο Ποτζέκο είναι γνωστή σε όλους τους φίλους του μπάσκετ.

Ο Ιταλός προπονητής φρόντισε να το επιβεβαιώσει για πολλοστή φορά, μετά την νίκη της χώρας του επί της Σερβίας, όπου είχε αποβληθεί στην τέταρτη περίοδο.

Λίγο μετά την ιστορική νίκη της Ιταλίας απέναντι στην υπερομάδα των «Πλάβι» ο Ποτζέκο έτρεξε στα αποδυτήρια για να πανηγυρίσει.

Εκεί συνάντησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, πήρε φόρα πήδηξε και έπεσε στην αγκαλιά του Greek

Freak για να πανηγυρίσει την «βόμβα» που έριξαν οι παίχτες του στο Eurobasket 2022.

Δεν είναι τυχαίο ότι η διοργανώτρια αρχή του Eurobasket με ανάρτησή της στο Twitter ζήτησε η συγκεκριμένη σκηνή να γίνει το πιο viral post της διοργάνωσης.

Let’s make this the most viral post of #EuroBasket 2022 pic.twitter.com/HpdufxNtkP

— #EuroBasket 2022 (@EuroBasket) September 11, 2022

«Μόλις αγκάλιασα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια. Είναι τόσο καλό παιδί! Έτρεξα και πήδηξα πιο ψηλά απ’ ότι έχω πηδήξει ποτέ στη ζωή μου γιατί είναι και ψηλός και τον αγκάλιασα», είπε ο ενθουσιώδης Ιταλός τεχνικός μετά το θρίαμβο της ομάδας του επί της Σερβίας.

«Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία της εθνικής μας ομάδας. Κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα που έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσει. Όλα τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και αξίζουν συγχαρητήρια. Έχουμε μεγάλη καρδιά, μια δόση τρέλας και μεγάλη συνοχή σαν ομάδα. Ίσως να είμαστε ο αντίπαλος που κανένας δεν θέλει να βρει στο δρόμο του. Θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό αυτό που έγινε», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωμπάσκετ 2022 – Ιτούδης: «Η μάνα μου, μου έλεγε ότι το μπάσκετ δε θα μου δώσει να φάω» (video)

Ευρωμπάσκετ 2022: Ελλάδα – Τσεχία 94-88 – Στους «8» απέναντι στην Γερμανία (Photo | Video)

Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Θεατής έκοψε δέντρο με αλυσοπρίονο γιατί του… έκρυβε τη θέα (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα