Conference League: Η Αστυνομία θα απαγορεύσει δημόσιες συναθροίσεις στην Αττική λόγω του τελικού – Ποιες περιοχές εξαιρούνται

Η Αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ακόμα ένα μέτρο ασφάλειας που θα εφαρμοστεί στο πλαίσιο διεξαγωγής του τελικού του Europa Conference League στην OPAP Arena μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα την Τετάρτη 29/5 (22:00).

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ,

με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν θα επιτρέπεται καμία δημόσια υπαίθρια συνάθροιση και κάθε είδους πορεία (πεζή, μηχανοκίνητη κ.λπ) από τις 6 το πρωί ως τις 6 το πρωί της Πέμπτης, σε όλη την Αττική!

Από αυτό το μέτρο έχει εξαιρέσει μόνο τα νησιά του του Αργοσαρωνικού και περιοχές στις οποίες έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση δραστηριοτήτων ή εκδηλώσεων σχετικές με τον τελικό, όπου οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ή απλώς κόσμος, θα παρακολουθήσει από γιγαντοοθόνες τον αγώνα και παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε δράσεις.

Οι περιοχές που θα εξαιρεθούν της δημόσιας συνάθροισης, είναι οι εξής:

στο Σ.Ε.Φ. στον Πειραιά,στο Ο.Α.Κ.Α. (πάρκινγκ 5) στο Μαρούσι,Σταθμοί ΗΣΑΠ «Θησείο» και «Ειρήνη» στην Αθήνα,Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Πλατεία Κοτζιά) στην Αθήνα,Πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί (Θησείο) στην Αθήνα,Πλατεία Κοραή, Πλατεία Παπανικολή (Μαρίνα Ζέας) και Πλατεία «Γεωργίου Γεννηματά» (Καμίνια, Πεζόδρομος Αμοργού και Αγ. Ελευθερίου) στον Πειραιά.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία: «η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ιδίως κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της ιδιοκτησίας και επαπειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, τόσο στις περιοχές πραγματοποίησης εκδηλώσεων – δραστηριοτήτων συναφών με τον εν λόγω αγώνα, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές του Νομού Αττικής.»

Διαβάστε επίσης:

Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό: «Σηκωθείτε όρθιοι παρακαλώ, έχουμε ακόμη έναν τίτλο»

Final4 2024: Η εκτόξευση του Παναθηναϊκού, η στασιμότητα του Ολυμπιακού – Την Κυριακή ο τελικός της Euroleague

Final Four 2024: Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα λάθη του, ηττήθηκε με 87-76 από τη Ρεάλ και έμεινε εκτός τελικού

Keywords
Τυχαία Θέματα