Citroen C3: Στην τιμή «δώρο» των 15.900 ευρώ μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου

Ένα μοναδικό «χριστουγεννιάτικο» δώρο κάνει η Citroën στους Έλληνες οδηγούς μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου με τη δυνατότητα που τους παρέχει να αποκτήσουν το best seller της μάρκας και της κατηγορίας του C3 στην προνομιακή τιμή των 15.900 ευρώ.

Η συγκεκριμένη προσφορά καθιστά αυτή τη στιγμή, το Citroën C3, ως την πλέον «φρέσκια», στιλάτη, αλλά και πιο «value for money» επιλογή στην ελληνική αγορά καθώς το μοντέλο διαθέτει κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού και άνεσης που ο ενδιαφερόμενος για να βρει

σε άλλη μάρκα θα πρέπει να απευθυνθεί σε πολύ μεγαλύτερης κατηγορίας και σίγουρα…. τιμής αυτοκίνητα.
Εκτός από την μοναδική χρωματική παλέτα του το C3 περιλαμβάνει ακόμα και από τον βασικό του εξοπλισμό όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία που διευκολύνουν την καθημερινότητα ενός σύγχρονου οδηγού.

Πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά την άνεση το μοντέλο την εξασφαλίζει με τα κορυφαία Advanced Comfort καθίσματα (διαθέσιμα σε συγκεκριμένες εκδόσεις), τις πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης, τις διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας με την έγχρωμη οθόνη αφής 7’’ και την λειτουργία Mirror Screen.
Αλλά και στον τομέα της ασφάλειας το Citroën C3 ξεχωρίζει ανάμεσα στα μοντέλα της κατηγορίας του με προηγμένα συστήματα, όπως αυτό του Αυτόματου Φρεναρίσματος.
Γενικότερα με το Citroen C3 η γαλλική εταιρεία αποδεικνύει για άλλη μία φορά τον λόγο για τον οποίο είναι τόσο δημοφιλής εδώ και δεκαετίες όχι μόνο ανάμεσα στους Έλληνες αλλά και του Ευρωπαίους οδηγούς.

Η έκδοση Citroen C3 YOU! που διατίθεται στην εξαιρετικά προνομιακή τιμή των 15.900€ όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, διαθέτει οροφή Bi-Ton , καθρέπτες και πλαίσιο προβολέων ομίχλης, όλα σε λευκό χρώμα δίνοντας έναν παιχνιδιάρικο χαρακτήρα στο μοντέλο (ο οποίος έρχεται σε αντίθεση όταν το χρώμα του αμαξώματος είναι άλλο από λευκό).

Στον στάνταρτ εξοπλισμό της έκδοσης, περιλαμβάνονται προβολείς τεχνολογίας LED και Φώτα ημέρας LED καθώς και προβολείς ομίχλης.

Βαθιά αφοσιωμένη στις αρχές και τις αξίες της να κατασκευάζει ποιοτικά, αξιόπιστα και με νεανική αύρα αυτοκίνητα, έχει γίνει συνώνυμο της ευεξίας και της άνεσης αποδεικνύοντας σε όλους μας ότι το στιλ μπορεί και πρέπει να είναι προσιτό!
Παράλληλα η Citroën, μέσα από τον τολμηρό σχεδιασμό των μοντέλων της και τις καινοτόμες τεχνολογίες και ιδέες που εισάγει στην αυτοκίνηση, προκαλεί και αμφισβητεί το κατεστημένο, ενώ ως μία μάρκα που θέλει και είναι συμβατή με τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιωσιμότητας προχωρά με σταθερά και συνεχή βήματα στον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της.
Το Citroën C3 είναι τώρα διαθέσιμο σε όλο το δίκτυο επίσημων διανομέων Citroën παρέχοντας 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Στρατηγική συνεργασία Intrakat – ΔΕΗ Ανανεώσιμες για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Helleniq Energy: Εστιάζει σε εξωτερικό, ΑΠΕ και ΔΕΠΑ Εμπορίας

Mytilineos: Ολοκλήρωσε την εξαγορά του 1ου από τα 5 μεγάλα φωτοβολταϊκά projects στον Καναδά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Citroen C3, 15 900, 30 Δεκεμβρίου,Citroen C3, 15 900, 30 dekemvriou