Big Brother: Μαίνεται η κόντρα Γκουντάρα – Βαρθακούρη (Video)

Για το ριάλιτι που παρουσιάζουν, τα νούμερα τηλεθέασης και το «καρφί» του Χάρη Βαρθακούρη στο Instagram μίλησαν, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του MEGA οι παρουσιαστές της νέας εκπομπής του ΣΚΑΙ «Όλα Γκουντ».

«Δεν κοιτάμε τα νούμερα. Θέλουμε να είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε», εξήγησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Μιλώντας για τη συνεργασία του στο Open με την Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε:

«είχαμε κουβεντιάσει για την αποχώρησή μου από την εκπομπή και το κατάλαβε».

Σχολιάζοντας τη μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, είπε: «Χαίρομαι που η Ελένη επανήλθε τόσο σύντομα».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας κλήθηκε να σχολιάσει το βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Χάρης Βαρθακούρης, στο οποίο τραγουδά με τον Γιώργο Λεμπέση το «γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα».

«O καθένας κάνει ό,τι θέλει. Εγώ θα πω στον Βαρθρακούρη τι θα ανεβάσει;» ανέφερε ο παρουσιαστής. «O Χάρης έχει τόσο καταπληκτική φωνή που ότι και να τραγουδήσει θα καθίσω να τον ακούσω και να τον ευχαριστηθώ» υποστήριξε από την πλευρά της η Νάταλι Κάκκαβα.

Οι εξηγήσεις Βαρθακούρη

Το τι εννοούσε με τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο Instagram εξήγησε, μιλώντας αποκλειστικά στην ίδια εκπομπή, ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Δεν έχει σχέση με την εκπομπή. Είναι ένα μήνυμα που πήρα πάρα πολλές φορές. Ο Γιώργος Λεμπέσης είναι κολλητός φίλος και γείτονας. Βρεθήκαμε, του έδειξα τα μήνυμα, τραβήξαμε βίντεο και το κάναμε στόρι» απάντησε.

Τέλος αναφέρθηκε στο Big Brother το οποίο παρουσίαζε πέρυσι.

«Το δεύτερο Big Brother δεν είχα σκοπό να το παρουσιάσω δεύτερη φορά ακόμα και αν μου έδιναν γη και ύδωρ. Δεν θα άντεχα δεύτερη φορά. Ενώ γυρίζαμε το πρώτο, είχα δηλώσει ότι δεν ξανά παρουσιάζω».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μάνεσης: Πρεμιέρα με απώλειες

Έκτακτο δελτίο καιρού – Έρχονται ισχυρές βροχές

ΔΕΘ: Με διαμαρτυρία αστυνομικών άνοιξε η αυλαία των κινητοποιήσεων (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα