Basket League: Εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νικαίας – «Δεν υπάρχει κανένα θέμα εξαφάνισης, σύντομα θα επιστρέψω»

Τέλος στα περίεργα σενάρια περί εξαφάνισής του θέλησε να δώσει ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νίκαιας Βαγγέλης Τσάπας, ο οποίος είναι εξαφανισμένος για 48 ώρες.

Όπως ήταν λογικό άνοιξε συζήτηση για το γεγονός, αλλά ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε με το αθλητικό site SDNA, δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος εξαφάνισης απλώς πως αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό θέμα.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα εξαφάνισης μου. Υπάρχει ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα και μέσα στις επόμενες μέρες θα επανέλθω στη γνώριμή μου καθημερινότητα. Οσον αφορά στο θέμα της

λειτουργίας του Ιωνικού, το ΔΣ τρέχει την ομάδα κανονικά», ξεκαθάρισε.

Σημειώνεται πάντως, ότι στην αστυνομία δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση. 

Ο άνθρωπος πίσω από το ελληνικό κρυπτονόμισμα

Η έντονη ανησυχία πάντως για την εξαφάνισή του, εδράζεται και σε ακόμη έναν λόγο καθώς αναστατώθηκαν και διάφοροι ιδιώτες που διατηρούσαν επιχειρηματικές συναλλαγές μαζί του. Και αυτό διότι ο κ. Τσάπας είναι CEO της Hellenic Coin.

Το HNC είναι ένα ψηφιακό νόμισμα, εναλλακτικό του ευρώ και ανάλογο του Bitcoin. Eλληνικό κρυπτονόμισμα με τεχνολογία (blockchain) ανοιχτού κώδικα. Ο ίδιος έχει ασχοληθεί και ως χρηματιστής, αλλά και με τα ναυτιλιακά.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο κ. Τσάπας είχε πει ότι «… το HNC είναι ένα έργο εκκίνησης, όχι με επιτυχία 100% αλλά το πιο σημαντικό, με μια σταθερή, αξιόπιστη, ασφαλή και αποδεδειγμένη τεχνολογία», προσθέτοντας ότι «… στόχος του πρώτου ελληνικού κρυπτονομίσματος είναι να γίνει ο καταλύτης ενός νέου οικοσυστήματος που γεφυρώνει τον ψηφιακό και συμβατικό κόσμο».

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Σοκ με 8.613 νέα κρούσματα – Στους 486 οι διασωληνωμένοι, 46 θάνατοι

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξεσπά: «Τι θέλετε να κάνω; Να σταματήσω να μεγαλώνω ή να εξαφανιστώ;» (Photos)

Κρίση πανικού: Πώς θα την προλάβετε ή αν σας συμβεί, να την ξεπεράσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα
Basket League, Εμφανίστηκε, Ιωνικού Νίκαιας – Δεν,Basket League, emfanistike, ionikou nikaias – den