«Art Week»: Από την ΕΡΤ2 στην ΕΡΤ3 ο νέος κύκλος εκπομπών

Την Παρασκευή που μας έρχεται θα κάνει την επανεμφάνιση της η πολιτική εκπομπή «Art Week» της ΕΡΤ2 αλλά από την ΕΡΤ3.

Η εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει η Λένα Αρώνη ανοίγει τον νέο κύκλο μεταδόσεων με συνέντευξη του διάσημου Αργεντίνου ψυχίατρου- συγγραφέα Χόρχε Μπουκάι και του γιουβ του, Ντέμιαν ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του, με αφορμή την κυκλοφορία των νέων βιλίων τους στην Ελλάδα.

Ο Χόρχε Μπουκάι

πολυμεταφρασμένος (σε περισσότερες από 17 γλώσσες) και με πωλήσεις άνω των δύο εκατ. αντιτύπων σε όλον τον κόσμο, γράφει το βιβλίο με τίτλο «Τα τρία ερωτήματα – Ποιος είμαι; Πού πηγαίνω; Με ποιόν;» και προσπαθεί να δώσει έναν «δρόμο» σκέψης στους ανθρώπους πάνω στην ζωή και τα θέματα που δημιουργεί.

Ο Ντέμιαν Μπουκάι τολμάει να αγγίξει το θέμα της απιστίας με το νέο του βιβλίο με γενικό τίτλο ”Απιστία και η λογική της”, βάζοντας το θέμα της απιστίας/αμαρτίας σε μία νέα σύγχρονη διάσταση.

Η εκπομπή, σε σκηνοθεσία Μανώλη Παπανικήτα, θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 18.00 και σε επανάληψη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Το «Art Week» είναι η πρώτη από τις- ελάχιστες- εκπομπές εσωτερικής παραγωγής της σε αποδόμηση ΕΡΤ2. Οι εκπομπές στο πλαίσιο σχεδίου κατάργησης της ΕΡΤ2 μετακομίζουν στην ΕΡΤ3 ώστε να αναβαθμιστεί το κρατικό κανάλι της Θεσσαλονίκης.

Έχει προηγηθεί το «άπλωμα» του συνόλου του παιδικού προγράμματος της ΕΡΤ2 στο μενού της ΕΡΤ3.

Μένει να φανεί αν θα κάνει την επανεμφάνιση της στην ΕΡΤ3 η εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» του Ανδρέα Ροδίτη, επίσης εσωτερική παραγωγή της ΕΡΤ2 αλλά και οι άλλες εκπομπές που συνδιαμόρφωσαν το πρόγραμμα του υπό κατάργηση καναλιού η μετάδοση των οποίων έχει πάψει.

Διαβάστε επίσης:

Αράχωβα: Δημοσιογράφος του OPEN «λύγισε» για τον Όλιβερ – «Συγγνώμη δεν μου έχει ξανασυμβεί» (Video)

Τηλεθέαση: Εντείνεται η μάχη των καναλιών για την «πρωτιά»

ΜΕΤΑ: Αγωγή 500 εκατ. ευρώ από ισπανικά ΜΜΕ εξαιτίας αθέμιτου ανταγωνισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα
Art Week, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3,Art Week, ert2, ert3