Action24: Πρόγευση από Μουντομπάσκετ με δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις της Εθνικής

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ, ενόψει Μουντομπάσκετ, ολοκληρώνει την προετοιμασία της, στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, με δύο φιλικούς αγώνες στους οποίους θα κάνει δυναμομέτρηση απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους.

Σήμερα στις 19:00 (Action24), η Εθνική μπάσκετ έχει ραντεβού με την USA Dream Team, σε ένα remake του αξέχαστου ημιτελικού του Μουντομπάσκετ του 2006, λίγες μέρες πριν συναντηθούν και πάλι στις Φιλιππίνες.

Αύριο,

την ίδια ώρα (19.00), αντίπαλος θα είναι η Γερμανία.

Στη μετάδοση και των δύο αναμετρήσεων θα βρίσκεται ο Παντελής Βλαχόπουλος, με σχόλιο από τον Σπύρο Καβαλιεράτο.

 Pregame και για τους δύο αγώνες από τις 18:30, σε παρουσίαση Σταύρου Κουράκου. Καλεσμένος να μιλήσει για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους αστέρες του ΝΒΑ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Αμέσως μετά το τέλος του σπουδαίου αγώνα, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης θα σχολιάσει την εμφάνιση της Εθνικής μας.

Στο postgame του Σαββάτου, ο Μιχάλης Κακιούζης θα αναλύσει τα πεπραγμένα της γαλανόλευκης αρμάδας του Δημήτρη Ιτούδη, πριν από τις μάχες που θα δώσει στη Μανίλα.

 Ζωντανές συνδέσεις και τις δύο μέρες με το Άμπου Ντάμπι και τον Χάρη Σταύρου, ο οποίος θα μεταφέρει το κλίμα από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις δύο σπουδαίες αναμετρήσεις. 

Διαβάστε επίσης:

Ο αγώνας για το Super Cup «εκτόξευσε» την τηλεθέαση

ΣΚΑΪ: Η Κάτια Δανδουλάκη ξανά στη σειρά «Οι Πανθέοι»

Αφγανιστάν: Δραματική συρρίκνωση ΜΜΕ και δημοσιογράφων

Keywords
Τυχαία Θέματα