ANT1: Ενισχύει το πρόγραμμα της Πέμπτης με δύο πρεμιέρες

Ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας του ανταγωνισμού από την ερχόμενη εβδομάδα και κάθε Πέμπτη ο ΑΝΤ1 δίνοντας εναλλακτική στους τηλεθεατές με δύο διαφορετικής τυπολογίας παραγωγές συγκριτικά με ό,τι θα μεταδίδεται στο διάστημα 22.00 έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα αλλά και μεταξύ τους.

Την ερχόμενη Πέμπτη έχουν πρεμιέρα το ιδιότυπο σόου «Dragons Den» με κέντρο βάρους την υποστήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, της ανάδειξης της καιντομίας και της ενίσχυσης του brain gain και το «Ενώπιος Ενωπίω».

Την Πέμπτη, 26 του μήνα στις

22.00 τελικά θα μεταδοθεί το πρώτο επεισόδιο του σόου «Dragons Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη, αντί της Παρασκευής (27/1) στις 22.00.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, σε ένα σόου συμφωνήθηκαν επενδύσεις που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, στηρίζοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Με πέντε κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons, τo «Dragons Den Greece» στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Οι κριτές, καταξιωμένοι επιχειρηματίες, καλούνται να επιλέξουν πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες και να τις χρηματοδοτήσουν, ώστε να υλοποιηθούν.

Οι πέντε κριτές- επενδυτές είναι οι Χάρης Βαφειάς, πλοιοκτήτης, Λέων Γιοχάη, επενδυτής στον τομέα της Τεχνολογίας, Πολ Ευμορφίδης, ιδρυτής της COCO-MAT, Λιλή Περγαντά, ιδρύτρια και πρόεδρος της Power Health και Μαρία Χατζηστεφανή, ιδρύτρια και πρόεδρος της Rodial Group.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αρχίζει (23.30) τις εκπομπές του για το 2023 και στο «Ενώπιος Ενωπίω» φιλοξενεί τον Αντώνη Κανάκη, αμέσως μετά από την πρεμιέρα του «Dragons Den».

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του «Ράδιο Αρβύλα», θυμάται το ξεκίνημά του από το πειρατικό ραδιόφωνο και εξηγεί γιατί αρνείται να «κατέβει» στην Αθήνα.

Στην διάρκεια της συζήτησης αναφέρεται στις στιγμές ξεχωρίζει από την πορεία του και περιγράφει πως γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του.

Καθώς το περιεχόμενο της ελληνικής τηλεόρασης αποτελεί δεξαμενή υλικού για το «Ράδιο αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης εκφράζει την άποψη του για αυτήν και απαντά στο ερώτημα αν τον ενδιαφέρει να θέσει υποψηφιότητα στον πολιτικό «στίβο».

Διαβάστε επίσης

Γη της Ελιάς: Μπλέκεται σε άγριο φονικό και καταλήγει τη φυλακή

Ο Κανάκης «καρφώνει» τον Οικονόμου για την Κουτροκόη – «Κοιτάξτε το φίδι! Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε;» (video)

Στην πρώτη βαθμίδα του βάθρου τηλεθέασης ο «Σασμός»

Keywords
Τυχαία Θέματα