Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 7/1-13/1

20:44 6/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Αντιδράσεις και στόχοι ζωής

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα αυτή περιέχει τα εξής ουσιαστικά σημεία:

-Ξεκινά με το ακριβές τετράγωνο του Άρη προς τον Κρόνο

-Αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη την Παρασκευή και την βρίσκουμε στο εξής στο ζώδιο του Αιγόκερου, μία θέση «άβολη»

-Έχουμε την πρώτη Νέα Σελήνη του έτους, στον Αιγόκερω, με τους μισούς πλανήτες στο ζώδιο αυτό

-Τέλος δημιουργείται ένα τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού

Ένα δύσκολο τοπίο, που φυσικά σηματοδοτεί την

ανάγκη για μάχιμη στάση, για στόχους σημαντικούς, με πείσμα και σε κάποιες περιπτώσεις, διάλυση σχέσεων ή ανταγωνισμό.

Εν συντομία μπορεί να προκληθούν τα εξής:

Δυσκολίες

-Αναστολή δραστηριοτήτων

-Περιορισμός ελευθερίας

-Αντίδραση και διάλυση

-Τραχύτητα και τραυματισμός

-Μπλοκαρισμένη ενέργεια

-Τέλος σχέσεων

Θετικά

-Νέο ξεκίνημα και νέα θεμέλια

-Μαχητικότητα με πείσμα

-Σπάσιμο περιορισμών

-Ενεργητικότητα

-Υποσκέλιση εμποδίων

-Σκληρή εργασία για ένα καλύτερο «αύριο»

Οι συμβουλές μας για τα δώδεκα ζώδια και τους ωροσκόπους (Για το νέο έτος 2013, υπάρχουν ποικίλες προβλέψεις στο www.astrolife.gr)

Κριός

+ Ο αγώνας για μία ανώτερη βαθμίδα στην καριέρα σας, είναι σημαντικό βήμα με τα νέα θεμέλια αυτής της εποχής. Τα εμπόδια ανατρέπονται αν είστε εστιασμένοι στον στόχο. Απομακρύνετε όσους έχουν ιδιοτέλεια ή σας κολακεύουν. Θα ήταν καλό να αποφύγετε να εμπλακείτε συναισθηματικά στον επαγγελματικό σας χώρο.

-Προσοχή στις επενδύσεις, δεν σας ταιριάζουν αυτές τις ημέρες. Η ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να γίνει με σκληρό ή απότομο τρόπο. Τα εμπόδια σας αποθαρρύνουν. Μην είστε ισχυρογνώμονες. Η φιλοδοξία σας, μπορεί να γίνει αφορμή να τραυματιστεί μία σημαντική σχέση ζωής.

Ταύρος

+Ευνοείστε από τους πλανήτες στον Αιγόκερω αυτή την εποχή. Ευχέρεια θα υπάρξει στις συναναστροφές σας, αλλά και σε ένα χώρο διδασκαλίας και γνώσης. Αν διδάσκετε, θα λάμψετε με τις απόψεις και τις νέες ιδέες και θα γοητεύετε. Θα αρέσετε και θα έλξετε άτομα από το εξωτερικό ή με ιδέες διαφορετικές του στενού σας περιβάλλοντος. Ρυθμίστε μία νομική διαδικασία.

-Ζήλια και ανταγωνισμός από συνεργάτη, ανατρέπει την ροή στην εξέλιξη της καριέρας. Επιδιώξτε να προλάβετε τις επιλογές του και να τον ξαφνιάσετε πρώτοι. Ένας συνέταιρος ή ο σύντροφός σας, στέκονται εμπόδιο στις ελεύθερη επιλογή της προόδου σας.

Δίδυμοι

+Θέσετε μακροπρόθεσμα σχέδια για τις προοπτικές των επενδύσεών σας. Ακόμη κι αν άμεσα δεν μπορούν να υλοποιηθούν, προγραμματίστε τα για μελλοντικές κινήσεις. Στην ερωτική σας ζωή, αναζητάτε μία σοβαρή σχέση, για την οποία θέτετε θεμέλια. Αλλά πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, ορίζοντας καλύτερα τι ζητάτε, από το ταίρι σας. Ενδεχομένως θα περάσετε μία κρίση, πριν ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα των σχέσεων.

-Δυσκολίες θα συναντήσετε, καθώς δεν μπορούν να αποδεχτούν τις ιδέες σας, επειδή είναι πρωτότυπες και καινοτόμες. Αποφύγετε την κόπωση και τον περιορισμό στην καθημερινότητά σας. Νομικές δυσκολίες ή καθυστερήσεις.

Καρκίνος

+ Σημαντική περίοδος, κυρίως στον τομέα των συνεργασιών και των προσωπικών σχέσεων. Σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες, ένα νέο ξεκίνημα θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε για ένα σοβαρό στόχο. Η συνεργασία αυτή θα απαιτήσει αρχικά την προσοχή σας, αλλά θα δώσει καρπούς αργότερα. Ενδέχεται να αποφασίσετε την επισημοποίηση μίας σχέσης που θεωρείτε πως αξίζει, ενώ θα επέλθει ρήξη στην περίπτωση που δεν έχει γερές βάσεις.

-Η δημιουργική σας έκφραση εμποδίζεται και ένα έργο σας καθυστερεί. Προκαλείται εκνευρισμός και απογοήτευση. Αποφύγετε να ρισκάρετε οικονομικά, αν δεν έχετε εγγυήσεις. Ευαισθησίες στην υγεία μπορεί να προκληθούν στο κυκλοφορικό σύστημα.

Λέων

+ Είστε στην κατάλληλη περίοδο για να αναλάβετε ένα σοβαρό έργο στα επαγγελματικά σας. Αν και σας ενδιαφέρει να διακριθείτε, θα απαιτηθεί κόπος και μπορεί να μην αντέχετε την πίεση. Οι δεσμεύσεις που θα αναλάβετε, καθώς και οι υποχρεώσεις που ήδη υπάρχουν, περιορίζουν αισθητά τον ελεύθερο χρόνο σας. Χρειάζεστε συνέπεια και οργάνωση για να ολοκληρώσετε ό,τι ξεκινά αυτή την εποχή.

-Η υγεία είναι ευάλωτη, αν δεν προσέχετε την διατροφή και τις ώρες της ανάπαυλας. Μία συνεργασία μπορεί να διαλυθεί, για λόγους εγωισμού και πείσματος. Η έπαρση της γνώσης δεν είναι καλός σύμβουλος.

Παρθένος

+Ευνοϊκή η Νέα Σελήνη και η παρουσία των πλανητών στον Αιγόκερω για το ζώδιό σας. Στην αισθηματική σας ζωή, μία σχέση προοδεύει και γίνεται πιο σοβαρή. Ή αποφασίζετε να ξεκινήσετε μία σχέση. Καθώς είστε σε μία περίοδο δημιουργικής άνθησης, ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το έργο σας. Αν είστε γονείς, ένα παιδί θα σας κάνει να αισθανθείτε υπερήφανοι για τις επιτυχίες του.

-Δυσκολίες και ανταγωνισμοί στον εργασιακό σας χώρο, δημιουργούν εκνευρισμό και φέρνουν στην επιφάνεια απογοητευτικές αποκαλύψεις. Μπορεί να υπάρχει ζήλια και ένας «αθέμιτος πόλεμος». Προσοχή στο νευρικό σας σύστημα και σε ένα μικρο-ατύχημα, ή στην χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών.

Ζυγός

+ Έντονα γεγονότα διαδραματίζονται στο σπίτι. Οι υποχρεώσεις και οι συνθήκες που σας δημιουργούν, σας πιέζουν πολύ. Ενδέχεται να ασχοληθείτε με την οικογένεια ή με το ίδιο το οίκημα. Αναλαμβάνετε τις δεσμεύσεις, και είστε σε θέση να τακτοποιήσετε περιουσιακά στοιχεία. Στην αισθηματική σας ζωή όμως, αναζητάτε ελευθερία και δεν επιτρέπετε να σας περιορίζουν. Μία νέα ιδέα, σας ωθεί να δημιουργήσετε ένα έργο, ή να ανακαλύψετε ένα ταλέντο σας.

-Οι περιορισμοί από τις οικογενειακές δεσμεύσεις, είναι αιτία δυσαρέσκειας. Στα οικονομικά αισθάνεστε ανασφάλεια, καθώς προκύπτουν ξαφνικά έξοδα, ή ρισκάρετε ένα ποσόν που ανατρέπει τις ισορροπίες.

Σκορπιός

+ Νέες ιδέες και νέα σχέδια αναπτύσσονται αυτή την εποχή, προκειμένου να κερδίσετε στο μέλλον. Η γνώση και η επιμόρφωση, θα βοηθήσουν αρκετά. Από την άλλη πλευρά, γνωριμίες αξιόλογες θα σας στηρίξουν και πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με ανθρώπους αξιόλογους και αξιόπιστους, προκειμένου να γίνει μία επωφελής συνεργασία.

-Κρίνοντας πολύ αυστηρά, θα έρθετε σε ρήξη με το οικείο περιβάλλον. Αν πάλι σας έχουν επιφορτίσει με ευθύνες, θα αποφασίσετε να «αποδράσετε» από αυτές. Μία απρόβλεπτη ιστορία, σας εκνευρίζει και θα επιχειρήσετε να γίνετε πιεστικοί προς την οικογένειά σας.

Τοξότης

+Καινοτόμοι και ανοιχτοί σε ιδέες, θα φέρετε ανατροπές στη ζωή σας. Το άμεσο περιβάλλον αποτελείται από άτομα που είναι διαφορετικά από τα συνηθισμένα, λόγω συμπεριφοράς, νοοτροπίας ή απόψεων. Αν και σας κουράζει αυτό, ενδιαφέρεστε για κάθε νέα μορφή σκέψης. Προσπαθείτε να διαχειριστείτε συνετά και περισσότερο οργανωμένα τα οικονομικά σας. Ίσως πρέπει να αποφασιστεί ένας νέος τρόπος διαχείρισης αυτή την εποχή.

-Ρήξη μπορεί να έρθει με τα αδέλφια σας, λόγω διαφορετικής προσέγγισης σε αγωνίες και προσωπικές σας ανησυχίες. Ας είστε περισσότερο ευέλικτοι. Μία απρόβλεπτη δαπάνη μπορεί να προκύψει, ας είστε προνοητικοί.

Αιγόκερως

+Είστε πρωταγωνιστές αυτή την εποχή, αφού οι μισοί πλανήτες είναι στο ζώδιό σας, όπως και η Νέα Σελήνη, η πρώτη του έτους. Μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, θα είστε πειστικοί, ελκυστικοί και ενδιαφέροντες για το περιβάλλον σας. Επομένως, άνετα θα περάσουν οι απόψεις σας και θα οργανώσετε τα επόμενά σας βήματα. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, αντίθετα εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία!

-Μία ξαφνική απώλεια χρήματος μπορεί να σας αποθαρρύνει και να γίνετε σκληροί, επικριτικοί ή συγκεντρωτικοί στα οικονομικά σας. Μην δανείζετε σε φίλους και καλύτερα θα είναι να μην ακολουθείτε συμβουλές φίλων.

Υδροχόος

+Με τον Άρη στο ζώδιό σας, είστε διαρκώς έτοιμοι για δράση και ρήξη με το χθες. Αλλά δεν πρέπει να βιάζεστε. Η πολυαστρία στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο, είναι ένας ανασταλτικός παράγων. Μας πληροφορεί πως απαιτείται να είστε συγκρατημένοι, μυστικοπαθείς και προσεκτικοί σε κάθε βήμα. Αν και δεν σας αρέσει να καθυστερείτε και να περιορίζεστε, αυτή την περίοδο οφείλετε να έχετε υπομονή. Σκεφθείτε, προγραμματίστε, αλλά μην εκδηλώσετε άμεσα τις ιδέες σας.

-Στην κοινωνική σας ζωή, θα επικρατήσει ο ισχυρότερος και όποιος έχει καλύτερη κατάρτιση. Επιδιώξτε να ξαφνιάσετε, προνοήστε και ας είστε σε ετοιμότητα.

Ιχθείς

+Η γνώση και η εμπειρία θα σας βοηθήσουν να αντλήσετε δύναμη και να στηρίξετε τις θέσεις σας. Η έμπνευση μπορεί να φέρει δημιουργικότητα, κυρίως αν είστε συγγραφέας ή συνθέτης. Νέοι φίλοι, αξιόλογοι και αξιόπιστοι, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στα σχέδια και να οργανώσετε ένα καινούργιο στόχο ζωής.

-Οι αντιδράσεις για ιδεολογικούς λόγους, γίνονται με πείσμα, δογματισμό και σας ταλαιπωρούν. Περιορίζουν την ελευθερία σας και σας εκνευρίζουν. Η ρήξη με δογματικά άτομα, δεν οδηγεί πουθενά. Το ίδιο και η εμπλοκή με τον νόμο. Μην δίνετε υποσχέσεις που αδυνατείτε να τηρήσετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα