Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 10-17/9/12

18:47 9/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Κάθε εβδομάδα εκείνο που προσπαθώ να εκμαιεύσω από τον χάρτη του ουρανού, είναι τα βασικά σημεία. Κι από αυτά να μεταφέρω ένα μήνυμα, προκειμένου να χειριστούμε ευνοϊκότερα τις επικείμενες προκλήσεις της καθημερινότητας.

Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου λοιπόν, με την Αφροδίτη πλέον στον Λέοντα. Η διάθεση αλλάζει, έχουμε ανάγκη για πιο φωτεινές συναισθηματικές σχέσεις, ανθρώπους με αισιοδοξία και χαρά. Δημιουργικές ασχολίες μας προσφέρουν ευεξία και επιδιώκουμε να δώσουμε ποιότητα στη ζωή μας. Για την Αφροδίτη στη ζωή μας, παρακαλώ διαβάστε εδώ.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας,

το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Ουρανό, απογειώνει την διάθεση, προσδίδει την ανάγκη για ελευθερία, αλλά και αλλαγές σε σχέσεις που δεν έχουν περιέλθει σε τέλμα, ή καταπιέζουν τον αισθηματικό μας κόσμο. Ελευθερία και αγάπη, μπορεί να συμπορευτούν, με σεβασμό στα όρια του ενός προς τον άλλο. Ας μην χάνουμε την ευκαιρία λοιπόν αυτής της ευχάριστης διαδρομής!

Παράλληλα, η ιδιομοιρία του Ερμή προς τον Ήλιο, προσδίδει ιδέες ξεχωριστές, ίσως μία ιδιαίτερη ευρηματικότητα, αλλά και στόχους που θα μελετήσουμε με σχολαστικότητα, προκειμένου να ανακαλύψουμε λεπτομέρειες που θα σας φέρουν απτά και ουσιαστικά αποτελέσματα στο έργο μας. Ας προγραμματίσουμε τα επόμενα βήματα καλύτερα λοιπόν!

Για όσους ενδιαφέρονται για ένα έργο πιο εσωτερικό, ψάχνουν το νόημα της ζωής και την αρμονία μέσα από την γνώση, το τρίγωνο του αστεροειδούς Δήμητρα προς τον Κρόνο, θα προσδώσει βάθος, αλλά μέσα από ένα λιτό και ουσιαστικό τρόπο άσκησης και μελέτης. Αν ήδη έχουν ακολουθήσει αυτή την τακτική, τότε θα αισθανθούν αυτή την εποχή πως κατασταλάζει η προσπάθεια και έρχεται η ώρα να αναλάβουν δράση μέσα από το αντικείμενο που ασχολήθηκαν. Ίσως όμως, χρειαστεί να αποκολληθούν από κάποιες παλιές ιδέες, ή την αίσθηση της σιγουριάς.

Οι συμβουλές μας για την εβδομάδα που αναπτερώνει τις διαθέσεις, προσφέρει ιδέες και προγραμματισμό, αλλά και ζεστασιά στην καθημερινότητα, πώς θα την βιώσουμε και ποια σημεία μας αγγίζει

(παρακαλούμε διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου)

Κριός

Η ζωή σας αλλάζει, επιδιώκετε αγάπη και χαρά με τους αγαπημένους σας και σίγουρα μπορείτε να μοιραστείτε αυτή την διάθεση. Αν όμως πιέζεστε και δεν έχετε να εισπράξετε την ζεστασιά που αναζητάτε, είναι πολύ πιθανόν τότε δίχως τύψεις ή ενδοιασμούς, να διαλύσετε την υπάρχουσα σχέση, για να προχωρήσετε παρακάτω. Αλλάξτε σελίδα και σίγουρα κάποια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει, αφού ήδη είστε γεμάτοι φλόγα για ζωή και αγάπη, ή έρωτα! Δημιουργήστε καλύτερες σχέσεις με το παιδί σας, αν είστε γονείς, μέσα από χόμπι και κοινές ασχολίες. Αν υπάρχει το περιθώριο για μία μικρή φθινοπωρινή απόδραση, οι μέρες αυτές, σας υπόσχονται να περάσετε ξεχωριστά! Ο καιρός είναι ζεστός, μία εκδρομή θα σας ανανέωνε!

Η επιθυμία για να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, σας βάζει σε…πειρασμό. Αλλά εσείς ξέρετε, πως είστε παρορμητικοί και για τον λόγο αυτό, το ρίσκο δεν πρέπει να είναι μεγάλο. Για την εσωτερική σας α

Keywords
Τυχαία Θέματα