Ζώδια | Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 20-27/2!

23:47 19/2/2012 - Πηγή: Neolaia

Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-27.2.12

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια με τις προδιαγραφές της εβδομάδας (αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, παρακαλούμε να διαβάζετε και το ζώδιο αυτό)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Θα αισθάνεστε λίγο μοναχικοί, αν και υπάρχουν άτομα που σας θαυμάζουν και θα ήθελαν να σας πλησιάσουν. Μπορεί να είναι αυτό απόρροια της ζήλιας ή την κτητικής σας διάθεση. Καθώς αισθάνεστε πως θέλετε να κάνετε ένα ξεκίνημα, αναστολές και κάποια

αδυναμία στην αποφασιστικότητα, σας κάνουν να είστε ανασταλτικοί τελικά. Ο χρόνος δεν είναι υπέρ σας. Μία παρόρμηση μπορεί να σας κοστίσει σε χρήμα ή σε μία απογοήτευση. Μνήμες από το παρελθόν, για αποτυχίες λόγω του ενθουσιασμού που συνήθως είναι κινητήριος δύναμη για σας, σας κάνουν να είστε αρκετά επιφυλακτικοί. Πρέπει να προσπαθήσετε κατʼ επανάληψη για τα επαγγελματικά σας, αν και θα επιθυμούσατε μία άμεση ικανοποίηση. Είναι μία περίοδος με ανατροπές και καθυστερήσεις γενικότερα.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Νέα Σελήνη σας ωθεί να κάνετε νέα σχέδια, ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσοχή σʼ αυτά. Έχετε αδυναμία να διαχωρίσετε το όραμα από την ουτοπία και κάποιες συμβουλές που θα πάρετε, θα περιορίσουν μελλοντικά τις επιλογές σας, δημιουργώντας σας αδιέξοδες καταστάσεις. Δεν είναι σωστό να εμπιστευθείτε άτομα που φιλικού σας περίγυρου, γιατί θα σας αποπροσανατολίσουν με τις παραινέσεις τους ή να προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν, λόγω των αμφιβολιών τους. Είναι αρκετά δύσκολο επίσης να προωθήσετε σημαντικά σχέδια, που ήδη έχουν ξεκινήσει. Θα αισθανθείτε πως κάποια από αυτά δεν σας ταιριάζουν ή δεν δίνουν σίγουρα και απτά αποτελέσματα. Επειδή αυτή η περίοδος είναι αρκετά ασαφής, περιμένετε. Μία σπίθα ερωτική μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τη ζωή σας κι ένα μυστικό σας βαραίνει υποσυνείδητα.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Δύσκολες οι ισορροπίες μέσα από ένα νέο ξεκίνημα για σας. Ονειρεύεστε ίσως εδώ και καιρό και ωθείτε ένα νέο σχέδιο ζωής, που όμως δεν είναι εύκολο να προωθηθεί αυτή την εποχή. Πολλές υποσχέσεις, ασαφείς αλλά ωραιοποιημένες οι προτάσεις και οι εικόνες για τις προοπτικές σας. Είστε άτομα της λογικής και αυτό το καθεστώς δεν σας ταιριάζει. Είστε όμως και ευεπηρέαστοι, αν σας πείσει κάποιος για τα θετικά μίας περιπέτειας. Για τον λόγο αυτό, αποφύγετε άτομα που δεν σας προσφέρουν απτές λύσεις και προτάσεις αποτελεσματικές μέσω της δικής σας κρίσης. Αν πάλι είστε καλλιτέχνες, τότε έχετε την ευχέρεια να δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο έργο, ή να ξεκινήσετε την προβολή ενός έργου που ήδη υπάρχει. Θα το προωθήσετε με τον πλέον κατάλληλο τρόπο.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Θεωρητικά η Νέα Σελήνη είναι ένα ξεκίνημα σε αναζητήσεις που έχουν να κάνουν με τη γνώση, τις σπουδές, την διεύρυνση των ευκαιριών σας στο εξωτερικό ή με άτομα που έχουν ξένη νοοτροπία προς την δική σας. Φιλοσοφικές και άλλες συναφείς προσεγγίσεις, σας διευρύνουν και σας ωθούν προς ένα ταξίδι, νοερό ή πραγματικό. Αν πάλι υπάρχουν

Keywords
Τυχαία Θέματα