Τότεναμ – ΠΑΟΚ: Ευχάριστες αναμνήσεις γεννά το Λονδίνο στο «δικέφαλο» (video)

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στη φετινή τους ευρωπαϊκή πορεία δίνουν σήμερα Τότεναμ και ΠΑΟΚ (22:05). Αμφότερες έχουν στόχο τη νίκη για να συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά στη Ρούμπιν Καζάν που σήμερα θα έχει εύκολο έργο με αντίπαλο τη Σάμροκ Ρόβερς. Οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν τη συμπαράσταση 2.000 οπαδών τους, ωστόσο η ζήτηση ήταν μεγαλύτερη και αρκετοί θα προσεγγίσουν το γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Ο «δικέφαλος» το 1997 είχε πάρει μεγάλη πρόκριση στο Λονδίνο κόντρα στην παντοδύναμη τότε Άρσεναλ, χάρη σε γκολ

του Ζήση Βρύζα (1-1) και σήμερα θέλει να επαναλάβει το θρίαμβο.

Εξαιρετικά τα πάει στο Αγγλικό πρωτάθλημα η Τότεναμ, πραγματοποιώντας την καλύτερη πορεία της από το 1963 και μετά. Στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει 9 νίκες και μια ισοπαλία. Τελευταίο της θύμα η Γουέστ Μπρομ, της οποίας την αντίσταση κατέβαλε με 3-1 εκτός έδρας το Σάββατο, αν και με το καλημέρα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ιδιαίτερα μετά το 80’ ήταν εξαιρετική και πλήν των δύο γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, δημιούργησε άλλες τρεις καλές φάσεις.

Τώρα για το τι ομάδα θα κατεβάσει ο Ρέντναπ, αυτό συνεχίζει να αποτελεί ερωτηματικό. Λογικά εκτός θα μείνει ο Μόντριτς, που έλειψε και από τον αγώνα του Σαββάτου, ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι Φαν Ντε Φάαρτ και Φρίντελ. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες και δεν επηρεάζουν.

Σε κακή κατάσταση, παραμένει όμως… Ευρωπαίος

Συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις του εντός συνόρων ο ΠΑΟΚ, ενώ έκαναν την εμφάνιση τους και τα πρώτα σημάδια αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του Λάζλο Μπόλονι. Απέναντι στην Κέρκυρα, πέταξε άλλους δύο βαθμούς εντός έδρας, μένοντας στο 0-0. Η απόδοση του δεν ήταν τόσο κακή πάντως και δημιούργησε τις ευκαιρίες του, αλλά μάλλον διάλεξε ανορθόδοξο τρόπο για να διασπάσει την κλειστή άμυνα των Κερκυραίων.

Στο Europa τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, αλλά δεν κρατά την κατάσταση στα χέρια του. Αν δεν πάρει τη νίκη σήμερα στο Λονδίνο, ουσιαστικά δεν έχει διαφορά αν θα πάρει την ισοπαλία ή θα ηττηθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα θέλει μόνο νίκη στον τελευταίο αγώνα με τη Ρούμπιν.

Βιεϊρίνια και Λίνο δε ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και έμειναν εκτός αποστολής. Τα καλά νέα πάντως ήρθαν από την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία, που έλειψε πάρα πολύ τον τελευταίο μήνα. Εκτός λίστας Σπαντάτσιο και Λεονάρντο.

Γήπεδο: «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»
Διαιτητής: Μπας Νεϊχάουζ (Ολλανδία)

Πρόταση: 2 ή 3 γκολ (2,00 Απόδοση διαδικτύου).

Για τις υπόλοιπες αναλύσεις του Europa League επισκεφτείτε το Betarades.gr

Δείτε πως ο ΠΑΟΚ πήρε τη μεγάλη πρόκριση στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ

Keywords
Τυχαία Θέματα