Το παραλήρημα του Κλιντ Ίστγουντ για Ομπάμα on camera

18:17 1/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Τις καλές εντυπώσεις που δημιούργησαν η ομιλία και η εμφάνιση του Μιτ Ρόμνεϊ στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών λίγο έλειψε να τις καταστρέψει η ομιλία του Αμερικανού ηθοποιού και σκηνοθέτη Κλιντ Ίστγουντ. Ο τιμηθείς με βραβείο Οσκαρ καλλιτέχνης έβαλλε κατά του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα απευθυνόμενος σε μια άδεια καρέκλα.

Οι υπεύθυνοι της προεκλογικής εκστρατείας του Ομπάμα αντέδρασαν άμεσα στον

παραληρηματικό λόγο του Κλιντ Ιστγουντ. Στον λογαριασμό του Ομπάμα στο Twitter αναρτήθηκε φωτογραφία του προέδρου καθισμένου σε μια καρέκλα που έγραφε «Ο πρόεδρος», με το σχόλιο «αυτή η θέση είναι κατειλημμένη». Μιλώντας στο CNN, η εκπρόσωπος του Ρόμνεϊ, Γκέιλ Γκίτσο, ισχυρίστηκε ότι ο Ιστγουντ αποτελεί εμβληματική προσωπικότητα για την Αμερική.

«Δεν μπορείς να τον δεις μέσα από το ίδιο πολιτικό πρίσμα που βλέπεις τους άλλους πολιτικούς. Είναι ο Κλιντ Ιστγουντ», είπε. Ωστόσο η εμφάνιση του Ιστγουντ απογοήτευσε πολλούς. «Ο Κλιντ, ο ήρωάς μου, ήταν αξιολύπητος και θλιβερός», ανέφερε ο κινηματογραφικός κριτικός Ρόμπερτ Εμπερτ. «Δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό στον εαυτό του».

Keywords
Τυχαία Θέματα