ΤΕΙ Λαμίας | Ημερίδα «Εμπορία και Διαφήμιση-Προοπτικές Απασχόλησης αποφοίτων»

15:14 6/12/2012 - Πηγή: Neolaia

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Λαμίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Εμπορία και Διαφήμιση-Προοπτικές Απασχόλησης αποφοίτων», την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 12.00 π.μ, στο παράρτημα του Ιδρύματος στην Άμφισσα.

Το πρόγραμμα της ημερίδας

12.00 π.μ: Έναρξη – Χαιρετισμός του Επιστημονικού Υπευθύνου του Γραφείου Διασύνδεσης του Τ.Ε.Ι. Λαμίας, κ. Θεόδωρου Γκανέτσου – Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρονικής του Τ.Ε.Ι. Λαμίας.

12.15 π.μ: «Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγου Εμπορίας και Διαφήμισης-Παρουσίαση» Εισήγηση:
Μπούρα Έφη, Συμβουλευτική Ψυχολόγος, Σύμβουλος σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης του Τ.Ε.Ι Λαμίας12.45 μ.μ: «Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στη Γερμανία μέσω DAAD και ERASMUS» Εισήγηση: Θεόδωρος Γκανέτσος , Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρονικής του Τ.Ε.Ι. Λαμίας.13.15 μ.μ: «Προοπτικές απασχόλησης και συνεισφοράς στην τοπική ανάπτυξη των αποφοίτων του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Λαμίας Παράρτημα Άμφισσας». Εισήγηση: Τομάρας Πέτρος, Καθηγητής Μάρκετινγκ Τ.Ε.Ι. Αθήνας13.45 μ.μ: «Επιχειρηματικότητα, από τη Θεωρία στην Πράξη». Εισήγηση : Μπελίδης Αθανάσιος, Καθηγητής Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης-Ιδρυματικά υπεύθυνος Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (Μο.Κ.Ε.) ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.14.30μ.μ: Κλείσιμο ημερίδας
Keywords
Τυχαία Θέματα