Τα απαραίτητα applications για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

13:47 17/7/2012 - Πηγή: Neolaia

Έχετε ήδη προγραμματίσει και πληρώσει τα πάντα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και τώρα ήρθε η στιγμή που απλά θα relaxάρετε δίπλα στην πισίνα χωρίς να σας απασχολεί τίποτα πέρα από αυτό. Στάδιο πρώτο: Σβήστε όσα apps έχετε στο κινητό σας που να παραπέμπουν στη δουλειά ή στο γραφείο π.χ. για τα e-mails σας. Στάδιο δεύτερο: Κατεβάστε τα πιο κάτω applications και η χαλάρωση είναι εγγυημένη.

TripIt – Σας βοηθάει να οργανώσετε τα πάντα με τις ταξιδιωτικές σας κρατήσεις έτσι ώστε να είναι σε τάξη και να μην αγχώνεστε. Κάτι σαν ατζέντα ταξιδιού.Sun
Scout - Παρακολουθήστε τη θέση του ήλιου όλη την ημέρα, καθώς και την ανατολή και τη δύση, έτσι θα γνωρίζετε πάντα που ακριβώς να τοποθετήσετε την πετσέτα σας.Mixology – Σας δίνει συνταγές, βήμα προς βήμα πως να φτιάξετε υπέροχα coctails. Cheers!Postagram – Είναι η τεχνολογική εξέλιξη της κλασσικής card postal που όλοι γνωρίζουμε, μόνο που με το συγκεκριμένο app τη στέλνετε κατευθείαν από το κινητό σας.Simply Being – Υπνωτίστε τον εαυτό σας! Εμπεριέχει ήχους τόσο γαλήνιους που είναι το ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία! Όλοι τη χρειαζόμαστε λίγο στις διακοπές!

Αν πάλι είσαι έξαλλο νιάτο και θες να ζήσεις έντονα, να κάνεις τρέλες και όσο πιο αισθητή γίνεται την παρουσία σου εκεί που θα πας τότε πέταξε το κινητό στην πισίνα και απλά … ζήσε!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα