ΠΑ.ΠΕΙ. | Νέος κύκλος e – Learning | Δείτε όλες τις πληροφορίες

17:14 9/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Το Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής είναι σχεδιασμένο να καλύψει πλήρως τις σημερινές αυξημένες πρακτικές απαιτήσεις του χώρου της Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Επιστήμης, καθώς και θέματα που σχετίζονται με τη Στρατηγική των Επιχειρήσεων και τη Λογιστική αναλύοντας ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών λειτουργιών του οικονομικού συστήματος.

Παράλληλα, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της αγοράς, διευρύνει το Πρόγραμμα Σπουδών του προσφέροντας νέα

εκπαιδευτικά αντικείμενα στο τομέα Διοίκησης Έργων (Project Management), ενώ σε συνεργασία με την TUV ACADEMY καλύπτει τους ενδιαφερόμενους σε Θέματα Συστημάτων Διαχείρισης και Σύγχρονης Επιχειρηματικότητας.

Η παρακολούθηση του Προγράμματος γίνεται αποκλειστικά από το Διαδίκτυο μέσω απλού εκπαιδευτικού λογισμικού και παρέχεται ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και συνεχής εκπαιδευτική υποστήριξη.

Πρόκειται για ένα ευέλικτο πρόγραμμα εξ αποστάσεως ασύγχρονης εκπαίδευσης που καταργεί χωροχρονικά όρια και παρέχει ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης σε όλους ανεξαρτήτως περιοχής κατοικίας και καθημερινών υποχρεώσεων, αφού δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να το παρακολουθούν από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή έχουν ελεύθερο χρόνο.

Το Πρόγραμμα E-learning του Τμήματος:

λειτουργεί για 5η συνεχή χρονιάέχει εκπαιδεύσει χιλιάδες άτομα σε συνολικά 345 διεξαχθέντα ηλεκτρονικά τμήματα της πλατφόρμας e-learningέχει εκπαιδεύσει το ανθρώπινο δυναμικό 80 και άνω επιχειρήσεωνανταποκρίνεται με επιτυχία στις προσδοκίες των εκπαιδευομένων όπως καταδεικνύουν οι υψηλοί δείκτες ικανοποίησης που προκύπτουν από τα στοιχεία που συλλέγονται κατά τη διαδικασία αξιολόγησης του Προγράμματος από τους αποφοίτους (μ.ο. αξιολογήσεων 4,4/5)έχει πιστοποιηθεί από την TUV AUSTRIA HELLAS σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 9001:2008 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει.

Προγράμματα Σπουδών

Θεματική Ενότητα 1: Επενδυτικές ΑποφάσειςΘεματική Ενότητα 2: Χρηματοοικονομικό Σύστημα: Οικονομική Ανάλυση & Θεσμικό ΠλαίσιοΘεματική Ενότητα 3: Χρηματοδότηση ΜΜΕΘεματική Ενότητα 4: Συστήματα Διαχείρισης (σε συνεργασία με την TUV ACADEMY)Θεματική Ενότητα 5: Λογιστική και ΕλεγκτικήΘεματική Ενότητα 6: Διοίκηση Έργων (Project Management)

Τιμές, αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών, καθηγητές και λοιπές πληροφορίες, στο pdf

e-learning ΠΑ.ΠΕΙ.

Keywords
Τυχαία Θέματα