Πανεπιστήμιο Αιγαίου | Καινοτόμα Προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης

13:23 11/7/2012 - Πηγή: Neolaia

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, από τον Οκτώβριο του 2012 υλοποιεί νέα, καινοτόμα Προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης και εξειδίκευσης, καθώς και γενικά επιμορφωτικά προγράμματα σπουδών σε διάφορα επιστημονικά πεδία αιχμής.

Τα Προγράμματα αυτά προσφέρονται μέσω e-learning και απευθύνονται τόσο σε πτυχιούχους, όσο και σε αποφοίτους λυκείου. Στα Προγράμματα αυτά διδάσκουν ή/και συμμετέχουν με εκπαιδευτικό υλικό, διδάσκοντες/ουσες και από άλλα Α.Ε.Ι της χώρας ή του εξωτερικού.

Τα αντικείμενα εκπαίδευσης είναι:

Αρχαία
Αίγυπτος και Αιγαιακός Κόσμος: ιστορικές, αρχαιολογικές και εκπαιδευτικές προσεγγίσειςΑποτελεσματική Οργάνωση και Διοίκηση Σύγχρονων Επιχειρήσεων και ΟργανισμώνΑυτόματη Επεξεργασία & Ανάκτηση Εικόνων Ιστορικών ΕγγράφωνΔιαχείριση Προβλημάτων Μάθησης και Συμπεριφοράς στο Πλαίσιο της Σχολικής Τάξης: από το Νηπιαγωγείο στο ΛύκειοΕκπαίδευση για την Αειφόρο ΑνάπτυξηΜέθοδοι Ανάλυσης Ερευνητικών Δεδομένων στις Κοινωνικές Επιστήμες και τις Επιστήμες της ΑγωγήςΟργάνωση και Διοίκηση Τουριστικών ΕπιχειρήσεωνΠολιτιστική Επικοινωνία και Σύγχρονες ΤεχνολογίεςΣύγχρονες Διαδραστικές Τεχνολογίες και ΕφαρμογέςΣπουδαστήριο Ιστορίας και ΙστοριογραφίαςΣχεδιασμός και Ανάπτυξη online ΜαθημάτωνΤριδιάστατα Γραφικά Υπολογιστώνe-Διδασκαλείο Γλωσσώνe-Σχολή Γονέωνe-learning στην Αρχαιομετρία (Νέες Τεχνολογίες, Συντήρηση & Διαχείριση Αρχαιοτήτων)

Με την ολοκλήρωση του κάθε κύκλου σπουδών χορηγείται Πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Ειδικά για το ακαδημαϊκό έτος 2012-13, όσες/όσοι ενδιαφερόμενοι εγγραφούν πριν την επίσημη ημερομηνία έναρξης εγγραφών, δηλαδή έως και την 31η Ιουλίου 2012, θα έχουν 10% έκπτωση επί των διδάκτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://e epimorfosi.aegean.gr/ ή στείλετε email στο [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα