Μικρός τελικός Euroleague: Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

13:57 13/5/2012 - Πηγή: Neolaia

Την τρίτη θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ θα επιδιώξει σήμερα (18:00 NET, Novasports 1) ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Τεστ ενόψει… play off

Έκανε συγκλονιστική προσπάθεια στον αγώνα της Παρασκευής ο Παναθηναϊκός,

για να ηττηθεί εν τέλει στις λεπτομέρειες και να φύγει με αρκετά παράπονα από τη διαιτησία. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν παραδίδει το στέμμα του και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το 7ο ‘’αστέρι’’. Το ξεκίνημα του στον αγώνα ήταν εντυπωσιακό και βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 14 πόντους!

Απίστευτο μπλακ αουτ πάντως στο δεύτερο 10λεπτο, επέτρεψε στην ΤΣΣΚΑ να επιστρέψει για τα καλά στο παιχνίδι και ήταν αυτό που του στοίχισε εν τέλει. Σε κανένα σημείο πάντως του αγώνα, η ΤΣΣΚΑ δεν έπεισε ότι ήταν καλύτερη και έπρεπε να βάλουν το χέρι τους …άλλοι παράγοντες για να έρθει η ήττα. Ολιγωρία και στην τελευταία επίθεση του αγώνα, με τον Διαμαντίδη να φοβάται να πάρει την τελευταία προσπάθεια και την κατοχή να χάνεται.

Στον τελικό της παρηγοριάς πλέον, ο Παναθηναϊκός θέλει μία καλή εμφάνιση και νίκη γοήτρου απέναντι σε μία από τις μεγάλες αντιπάλους του τα τελευταία χρόνια. Εξάλλου, το σημερινό παιχνίδι θα είναι και μιας πρώτης τάξης προετοιμασία για τους τελικούς της Α1, που ξεκινούν την Πέμπτη.

Κουρασμένη και απογοητευμένη

Κουρασμένη εμφανίστηκε η Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να ελέγξει το ρυθμό και ηττήθηκε δίκαια. Παρότι τραυματίας, ο Ναβάρο πάλευε μόνος του και σταμάτησε στους 18 πόντους. Πάντως, αυτό οφείλεται εν πολλοίς και στις αρκετές βολές, που προήλθαν από υπερβολικά σφυρίγματα των διαιτητών. Στις προσπάθειες των παικτών της Μπάρτσα, μπορεί εύκολα να διακρίνει κάποιος το άγχος και την αβεβαιότητα, όπως εξάλλου καθ’ όλη τη διάρκεια της σαιζόν.

Και το ενδιαφέρον της Μπάρτσα εντοπίζεται στα πλέι οφ της ΑCB πλέον και η σημερινή αναμέτρηση είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία νίκη ψυχολογίας, που θα δώσει στην ομάδα τη χαμένη της αυτοπεποίθηση. Σε σύγκριση με τον Ομπράντοβιτς, ο Πασκουάλ αναμένεται να δώσει χρόνο σε περισσότερους παραγκωνισμένους παίκτες.

Εκτιμήσεις: ΠΑΟ – Μπαρτσελόνα Over 148.5 (1.90)
ΠΑΟ – Μπαρτσελόνα (Περισσότερες Ασίστ) Μπαρτσελόνα (2.00)
Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα (Πόντοι Ναβάρο) Under 13.5 (1.91)

Για περισσότερες αναλύσεις και για επιπλέον στοιχηματικές επιλογές επισκεφτείτε το www.betarades.com

Keywords
Τυχαία Θέματα