Χοντρό επεισόδιο «Μπουμ»-«Λάζου» ανοίγει νέα κρίση στον ΠΑΟ

19:48 17/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Σοβαρότατο επεισόδιο που έχει συμβεί από την περασμένη Παρασκευή και αποσιωπήθηκε λόγω του προχθεσινού αγώνα με τον Πανθρακικό σημειώθηκε μεταξύ των άσων του ΠΑΟ Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο. Ο Γάλλος… μαλλιοτράβηξε στην κυριολεξία τον Έλληνα επιθετικό, με τον τελευταίο να αντιδρά έντονα και να τοποθετεί στην «μαύρη λίστα» τον διεθνή αμυντικό των τρικολόρ.

Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής ο Χριστοδουλόπουλος δεν έδωσε πάσα στον Γάλλο στόπερ με τον δεύτερο να εξανίσταται

φθάνοντας στο απαράδεκτο σημείο να τραβήξει τα μαλλιά του συμπαίχτη του φωνάζοντας σε υψηλότατα ντεσιμπέλ εναντίον του «Λάζου», λέγοντάς του πως «θα σου κάνω ότι και στον Ζέκα αλλά επίτηδες» – τον οποίο δύο φάσεις πριν είχε σηκώσει στον αέρα -, καθώς και ότι «με μένα δεν θα το ξανακάνεις αυτό, θα με σέβεσαι».

Όπως ήταν φυσικό, ο Έλληνας άσος έγινε έξω φρενών και παρά το γεγονός ότι με την παρέμβαση των βοηθών του Φερέιρα το επεισόδιο ουσιαστικά έληξε εκεί, εκείνος τόνιζε ότι δεν πρόκειται να ξεχαστεί έτσι εύκολα το συμβάν, προφανώς υπονοώντας ότι η παρεξήγηση δεν έχει λυθεί και ότι πιθανότατα θα δώσει κι εκείνος τις ανάλογες απαντήσεις στην πρώτη ευκαιρία.

Μετά τα όσα έγιναν γνωστά μοιάζει απολύτως λογική η κίνηση του Φερέιρα να μην πάρει μαζί του στη Θράκη τον Μπουμσόνγκ, μέχρι τουλάχιστον να διευθετηθεί οριστικά το ζήτημα τόσο εντός της ομάδας όσο και σε επίπεδο διοίκησης. Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι η διοίκηση αποκτά μια ακόμα δύσκολη προς διαχείριση υπόθεση, αφού μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει ένα τόσο σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των δύο ίσως πιο λαμπερών αστεριών του φετινού της σε γενικές γραμμές αδύναμου κατά τα άλλα ρόστερ.

Σε αναμονή, συνεπώς, των αποφάσεων για το συμβάν από την ηγγεσία Αλαφούζου – Γόντικα που από τους χειρισμούς στη διαχείριση του εσωτερικού τοπίου αναμένεται να κριθούν πολλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα