Απόψεις | ΓΑΠ εναντίον Ψυχάρη, Kramer Vs Kramer

22:19 4/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Εγώ κουτσομπόλης δεν είμαι. Λένε βέβαια, πως ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει ένας γάμος, είναι η φτώχεια. Πόσο μάλλον όταν είναι ξαφνική και έχεις μάθει να ζεις με τα πολλά.

Ο ΔΟΛ, τόσα χρόνια, με τον τρόπο του, έβαλε πλάτη στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο φυσικά, έκανε και το ΠΑΣΟΚ, αφού παράπονο δεν μπορούν να έχουν στον όμιλο.

Όταν τα λεφτά, τελικά δεν υπάρχουν, αρχίζει

η γκρίνια.  Μεσολαβούν συναντήσεις στα γνωστά μέρη (προσεγγίζοντας από την πίσω πόρτα του Μαξίμου), δίνονται νέες υποσχέσεις και ελπίδες. Όταν και αυτές αποδεικνύονται φρούδες, τότε αρχίζει ο πόλεμος. Συμπτωματικές ανακαλύψεις για τη συγχώνευση Εθνικής και Alpha για παράδειγμα. Λένε, πως σε αυτές τις περιπτώσεις, κερδισμένος βγαίνει αυτός που έχει το θάρρος να παραμείνει  κύριος.

Γιατί ο μεν Παπανδρέου, φεύγει όντας μικρός να καταπολεμήσει τα συμφέροντα (όταν είσαι πολιτικός, τέτοιου επιπέδου είναι οι εχθροί σου). Ο μεν Ψυχάρης, φεύγει με το αναπάντητο ερώτημα, γιατί όταν η Εθνική του είπε «Το Μαξίμου δεν δίνει», δεν βγήκε να κατακεραυνώσει και να αποκαλύψει το γεγονός.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, στενοχωριέμαι μόνο για τα παιδιά του γάμου. Τους πολίτες που πίστεψαν στο ΓΑΠ και τους εργαζομένους του ΔΟΛ. Για κανέναν άλλον..

Keywords
Τυχαία Θέματα