Timeliners – e_awards | Yποψήφιοι στην κατηγορία Web Radio/Podcast

16:53 10/5/2012 - Πηγή: Neolaia

Μια φορά κι έναν καιρό δυό φίλες από το χώρο της Επικοινωνίας είπαν να κάνουν ένα podcast. H @athensbynite από τα βόρεια και η @sotomi από τα νότια έφτιαξαν το #flipsidecast που γινόταν μέσω Skype κι έβγαινε σε ακανόνιστα χρονικά διαστήματα πατώντας πάνω στην πλατφόρμα του Radiobubble. Σχολίαζε ή και ενημέρωνε επί παντός επιστητού για όσα πράγματα μάθαιναν οι δύο φίλες και πίστευαν είχε ενδιαφέρον να τα μοιραστούν.

Μετά ο Αποστόλης aka

@O_Kanalarhis τους πρότεινε να το κάνουν ζωντανή εκπομπή κι αυτό έκαναν.

Το όνομα Timeliners γεννήθηκε ένα βράδυ κάπου στο Camden,αποτέλεσμα μερικών pints και του δίσκου των Vaccines ελάχιστες μέρες πριν το..λανσάρισμα, ενώ σήμερα οι εκπομπές αθροίζουν τις 30!

Κάθε Σάββατο μεσημέρι ζωντανά από το Radiobubble, οι Timeliners »λένε ότι θέλουν’ με έναν περιορισμό:δεν προσβάλλουν και δεν βρίζουν ακόμα κι όταν διαφωνούν.

Σχολιάζουν κι ενημερώνουν για όλα όσα φέρνουν τα timelines τους από όλα τα κοινωνικά δίκτυα και πιστεύουν πως αξίζει να τα μοιραστούν με τους φίλους και τις φίλες που τους ακούν ή διαβάζουν αργότερα στο blog. Δημοσιεύουν πάντα την προέλευση, δίνοντας link από το blog στο account του ανθρώπου ή του οργανισμού από τους οποίους έμαθαν το νέο και άντλησαν την πληροφορία. Ακόμα φιλοξενούν στην εκπομπή και μοιράζονται νέα κι απόψεις με ανθρώπους της επικοινωνίας, των κοινωνικών δικτύων, του πολιτισμού, των μέσων κλπ.

Και φυσικά, παίζουν και μουσική, μεγάλη γκάμα ειδών,παλιά και νέα,με έμφαση στην εναλλακτική κι ανεξάρτητη σκηνή.

Κάποιοι μας πρότειναν σε αυτό τον διαγωνισμό- ευχαριστούμε, για μας ήταν μια ευχάριστη έκπληξη που μόλις έγινε πρόκληση!

Παίζουμε σε δύσκολη κατηγορία, μεταξύ άλλων,απέναντι στον host μας Radiobubble και το πολύ καλό Offradio.

Όμως, αν είστε από αυτούς που αγαπάνε τη διαφήμιση, τα κοινωνικά δίκτυα, τα geeky νέα, το χιούμορ και τις ανατροπές κι όλα αυτά μαζί συν τις ανεξάρτητες προσπάθειες που δίνουν φωνή σε όλους και σε όλα, πηγαίντε τώρα στο www.e-awards.gr/?page_id=748 , κάντε μια εγγραφή , βρείτε την κατηγορία Web Radio/Podcast και ψηφίστε μας!

Τώρα, γιατί μετά θα το ξεχάσετε – η διορία λήγει στις 14 Μαίου:-)

Keywords
Τυχαία Θέματα