STYLESHAVER | Δείτε όλες τις πλευρές του εαυτού!

ΔΕΙΞΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ

PHILIPS STYLESHAVER

Η Philips γνωρίζει ότι οι τάσεις συμμόρφωσης της κοινωνίας που συνήθιζαν να περιορίζουν τους άντρες σε ήπιες και βαρετές επιλογές στυλ, έχουν αρχίσει σιγά σιγά να διαβρώνονται με αποτέλεσμα οι άντρες σήμερα να είναι πιο ελεύθεροι από ποτέ να εκφραστούν όπως επιθυμούν. Οι νεαροί άνδρες σήμερα δεν προσδιορίζονται από παραμέτρους όπως αυτές των πατεράδων τους και έχουν πολλαπλούς ρόλους στην

κοινωνία. Ο κάθε ρόλος σχετίζεται με μια διαφορετική πτυχή της προσωπικότητας τους, την οποία μπορούν να εκφράσουν μέσω των επιλογών περιποίησης του εαυτού τους. Σήμερα, οι άντρες αρέσκονται να αλλάζουν το στυλ στα γένια τους τόσο συχνά όσο αλλάζουν τα ρούχα τους. Μπορεί να θέλουν να αφήσουν μια πλήρη γενειάδα που αναδεικνύει τη δύναμη και τον ανδρισμό τους την Δευτέρα, να αλλάξουν στυλ αφήνοντας μουστάκι το οποίο πιστεύουν ότι τους δείχνει να φαίνονται πιο κομψοί και ανέμελοι την Τετάρτη, και στη συνέχεια να αλλάξουν σε ένα πιο ανδρικό στυλ με αξύριστα γένια 3 ημερών την Παρασκευή. Η Philips λανσάρει το Styleshaver, μια πρωτοποριακή 3 σε 1 κοπτική μηχανή για τύπους ανδρών σαν τους παραπάνω, δίνοντάς τους την ελευθερία και την ευελιξία να επιτύχουν περισσότερα στυλ χρησιμοποιώντας λιγότερα εργαλεία.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, πάνω από τους μισούς άντρες προσαρμόζουν το στυλ στα γένια τους καθώς τα ξυρίζουν.i Ενώ είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι άντρες εκφράζουν το στυλ τους με τόσο ενθουσιασμό όσο ποτέ άλλοτε. Για να επιτύχουν την εμφάνιση/στυλ που επιθυμούν, πολλοί από αυτούς συνδυάζουν 2 ή και περισσότερα εργαλεία – π.χ. μία απλή, φθηνή, ηλεκτρική κοπτική μηχανή και ένα απλό ξυραφάκι. Τις περισσότερες φορές όμως, η χαμηλή απόδοση των προϊόντων αυτών, καθότι οικονομικά μοντέλα που υστερούν σε χαρακτηριστικά και κοπτική απόδοση, καθιστά σχεδόν αδύνατο να δημιουργηθεί ένα κομψό, καλοσχηματισμένο στυλ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η διαδικασία του ξυρίσματος να μετατρέπεται σε εξίσου χρονοβόρα και κουραστική όπως όταν πηγαίνετε π.χ. για ψώνια στα μαγαζιά με την σύντροφο σας ένα απόγευμα Σαββάτου.

Οι άντρες σήμερα αντιμετωπίζουν τα γένια τους όπως μια ντουλάπα από ρούχα, γεμάτη από διαφορετικές, συναρπαστικές δυνατότητες για αλλαγή και στυλ, με αποτέλεσμα το καθένα διαφορετικό στυλ να σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό για τον κάθε άνδρα. Το Philips Styleshaver προσφέρει στους άνδρες τα μέσα για να επιτύχουν όλα αυτά τα στυλ που επιθυμούν χρησιμοποιώντας μόνο ένα προϊόν και σε τέτοιο επίπεδο ακρίβειας που οι άλλοι συνδυασμοί εργαλείων περιποίησης και ξυριστικών μηχανών δεν μπορούν να επιτύχουν.

Το δύο διαφορετικά του άκρα του Styleshaver δίνουν την δυνατότητα στους άντρες να δημιουργούν και να διαμορφώνουν το στυλ που επιθυμούν χρησιμοποιώντας την κοπτική κεφαλή, αλλά και να ξυρίζονται ενεργοποιώντας απλά το άλλο άκρο της συσκευής στο οποίο υπάρχει η ξυριστική κεφαλή διπλού πλέγματος. Το μόνο που χρειάζεται για να αλλάξουν μεταξύ των δύο κεφαλών είναι μια απλ

Keywords
Τυχαία Θέματα