#RHCP | Η συναυλία και η γκρίνια στο Twitter!

12:24 5/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Τι είναι αυτό το πράγμα με εμάς τους Έλληνες; Μία βδομάδα (και λίγο λέω) πριν τη μεγάλη συναυλία των Red Hot Chilli Peppers στη χώρα μας είχαμε τρολάρει τα social networks με τα άπαντα του συγκροτήματος και λίγες ώρες μετά την εμφάνισή τους στην σκηνή του ΟΑΚΑ άρχισε το κράξιμο.

Ντάξει, μπορεί να μην είδατε αυτό που περιμένατε, να μην ικανοποίησε τις προσδοκίες σας ίσως αλλά τόσο απογοήτευση δεν την περίμενα ομολογώ. Και να τονίσω ότι δεν αφορά σε όλους καθώς δεν έλειψαν

και τα θετικά σχόλια για τα πιπέρια.

Τα μεγαλύτερα fails της χθεσινής βραδιάς βγαλμένα μέσα από το Twitter ήταν το κράξιμο στο συγκρότημα, το κράξιμο σε αυτούς που έκραζαν το συγκρότημα και το κράξιμο σε αυτούς που έλεγαν τους μισούς εκεί μέσα άσχετους και ότι πήγαν μόνο για το check in. Ήταν κάτι σαν εμφύλιος ανάμεσα σε followers. 

Fail δεύτερο υπήρξε το μαζικό upload πάνθολων φωτογραφιών από τις γιγαντοοθόνες στο Instagram  αλλά εντάξει κάπως έπρεπε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στη συναυλία.

Ελπίζω παρόλα αυτά να περάσατε καλά και να το απολαύσατε γιατί σας στοίχισε και λίγο ακριβούτσικα η τιμή άλλωστε φαινόταν στα εισιτήρια που ποστάρατε ΟΛΟΙ ΣΑΣ (epic fail).

Keywords
Τυχαία Θέματα