Liveblogging || Όλες οι εξελίξεις από την επίσκεψη Μέρκελ

11:49 9/10/2012 - Πηγή: Neolaia

11:00. Κλειστοί είναι από τις 10 το πρωί οι σταθμοί του μετρό, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι και Κατεχάκη. Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ είναι ακινητοποιημένα από τις 11, καθώς οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν 5ωρη στάση εργασίας,

μέχρι τις 4 το απόγευμα. Τα μέτρα θα ισχύσουν μέχρι νεοτέρας εντολής της αστυνομίας.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου και του Προαστιακού, ενώ το τραμ προς το παρόν κινείται κανονικά, αλλά αν ο κεντρικός σταθμός στο Σύνταγμα κατακλυστεί από διαδηλωτές, τότε θα υπάρξουν ανάλογες τροποποιήσεις.

10:50. Ρέσλερ: «Η επίσκεψη της καγκελαρίου καταδεικνύει ότι είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να δείχνουμε αλληλεγγύη, ωστόσο εξακολουθεί να ισχύει ότι θα πρέπει να υλοποιηθούν οι συμπεφωνημένες μεταρρυθμίσεις»

10:20. «Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει σταδιακά και κατά την ώρα που θα διέλθει η επίσημος» ανέφερε ο ταξίαρχος Δημήτρης Παπαναγιώτου, διευθυντής Τροχαίας Αττικής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega

10:00. Καλησπέρα μαζί θα παρακολουθήσουμε όλες τις εξελίξεις από την επίσκεψη της Καγκελάριου της Γερμανίας στη χώρα μας και από όλες τις πορείες στο κέντρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα