Kλεμμένα Όνειρα | Όχι άλλο κάρβουνο | Άποψη

Και τα Μυστικά της Εδέμ τελείωσαν και ενώ η απείρου καλλιτεχνικού κάλλους Ζωή της Ξένιας/Ελπίδας κοντεύει να φτάσει στην κορύφωση και στο φινάλε – μη ξεχνάτε πόσα εκατοντάδες επεισόδια γύρισε η Ξένια με περούκα – έρχεται η σειρά κόλαφος. Το καστ είναι λίγο ότι βρήκα πρόχειρο από Βέρα Στο Δεξί, Πολυκατοικία, Ζωή της Άλλης. Να τονίσω πως δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με τους ηθοποιούς, οι οποίοι και μια χαρά μου φαίνονται.

Το θέμα πλέον με το Mega είναι το εξής: δεν καταλαβαίνω, γιατί θα πρέπει να αμερικανοποιεί όλες τις σειρές και ο πρωταγωνιστής

να πηγαίνει στο κολέγιο, να φτιάχνει θρίλερ μυστηρίου τύπου Agatha Christy και δεν μπορώ να φανταστώ και τι άλλο και όλα αυτά με τόσο χαμηλό budget. Γιατί ο προϋπολογισμός σίγουρα είναι χαμηλός, με αποτέλεσμα να κάνει το αποτέλεσμα να μοιάζει κάτω του μετρίου, λες και γυρίστηκε με μία handycam.

Θα προτιμούσα αντί για 2 ή 3 σειρές που πραγματικά αγκομαχούν να βγάλουν τα έξοδα του καναλιού και να προσελκύσουν τις διαφημίσεις, να γίνει μόνο μία και να μοιάζει σε αντίστοιχες δικτύων όπως το  CW ή NBC. Αλλά ξέχασα, δεν υπάρχουν και λεφτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα