BBC: «Αυτό το καλοκαίρι γινόμαστε Έλληνες»

21:18 15/3/2012 - Πηγή: Neolaia

Το BBC στην ταξιδιωτική του ενότητα έχει βαλθεί να κάνει διαφήμιση στην Ελλάδα και στις ομορφιές της και παραπέμπει τους Βρετανούς να έρθουν στη χώρα μας με το σλόγκαν «Going Greek This Summer».

Αναφέρει το πλήγμα που δέχτηκε ο τουρισμός μας κατά το περυσινό έτος λόγω των επεισοδίων και την έκταση που πήραν αλλά τονίζει πως αυτό δεν είναι λόγος για να μην έρθει κάποιος στην Ελλάδα

για διακοπές φέτος καθώς η οικονομία μας στηρίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε αυτόν.

Επίσης, τονίζει πως οι αναταραχές αφορούν σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας και όχι τα νησιά που ενδείκνυνται για καλοκαιρινές διακοπές και αναφέρει χαρακτηριστικά τη Ρόδο, την Κέρκυρα και την Κρήτη. Ένα άλλο θετικό που προβάλλει το BBC είναι οι προσφορές που μπορεί κάποιος να βρει καθώς οι τιμές έχουν πέσει λόγω της κρίσης.

Δεν παραλείπει να εστιάσει και σε ένα μείον της Ελλάδας που αφορά στη μετακίνηση αφού τονίζει τις συχνές απεργίες των ΜΜΜ. Τέλος, το BBC κάνει λόγο για τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της Ελλάδας, που όσο άσχημες συνθήκες και να επικρατούν αυτά είναι πάντα εκεί για να ομορφαίνουν τη χώρα αναφέροντας ότι  « η κρίση δεν έχει σημαδέψει τα αξιοθέατα που κάνουν την Ελλάδα έναν από τους είκοσι καλύτερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Ο ήλιος λάμπει ακόμα, τα νερά είναι κρυστάλλινα και ο ουρανός είναι μπλε! Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα «.

Keywords
Τυχαία Θέματα