ANEK LINES… έκανε τη διαφορά με το νέο ΑΝΕΚ Smart Bonus Program!

Το ANEK Smart Bonus Program αποτελεί την έξυπνη επιλογή για τα ταξίδια σου, καθώς πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης για τους επιβάτες που επιλέγουν τα πλοία και τις εν πλω υπηρεσίες της ΑΝΕΚ LINES.

Το πρόγραμμα

αυτό σου δίνει την δυνατότητα, να μαζεύεις πόντους από τις αγορές των εισιτηρίων σου, αλλά και τις καταναλώσεις που πραγματοποιείς εν πλω. Εξαργυρώνοντας εύκολα και γρήγορα τους πόντους που έχεις μαζέψει, μπορείς να κερδίσεις έκπτωση, η οποία μπορεί να καλύψει έως και το 100% της αξίας του εισιτηρίου για το επόμενο ταξίδι σου!

Εκτός από την έκπτωση που κερδίζεις, ανάλογα με τους πόντους που συγκεντρώνεις, το πρόγραμμα σε επιβραβεύει, αναβαθμίζοντας την κάρτα σου σε Silver ή Gold. Με αυτό τον τρόπο, έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις ακόμα περισσότερα προνόμια, όπως:

Εκπτώσεις εισιτηρίων
• Δωρεάν εισιτήρια
• Έκπτωση στα Cafe-Bars, στα εστιατόρια Ala carte, στα εστιατόρια Self Service καθώς και στα καταστήματα των πλοίων
Συμμετοχή σε ειδικές προωθητικές ενέργειες

Ήδη, δεκάδες χιλιάδες επιβατών έχουν αποκτήσει την κάρτα ΑΝΕΚ Smart και απολαμβάνουν εκπτώσεις, δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια.
Μπορείς να ενημερωθείς αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.aneksmart.gr για τα μοναδικά προνόμια τους προγράμματος. Μόλις γίνεις μέλος online, κερδίζεις αυτόματα 120 πόντους bonus εγγραφής. Εναλλακτικά, μπορείς να αναζητήσεις τα έντυπα και τις φόρμες εγγραφής στα πλοία, αλλά και στα κεντρικά πρακτορεία της ΑΝΕΚ LINES.

Οι προσφορές που δημιουργήθηκαν μόνο για φοιτητές είναι οι εξής:

€5,50 Special Φοιτητική Τιμή στα εστιατόρια Self Service

Ελάτε στα εστιατόρια Self Service των πλοίων της ANEK LINES (στις γραμμές εσωτερικού) και με το φοιτητικό σας πάσο θα μπορείτε να απολαύστε στην μοναδική τιμή των €5,50 ένα από τα παρακάτω μενού:

• μενού κοτόπουλο
• μενού μακαρονάδα
• μενού μπιφτέκι

50% έκπτωση εισιτηρίων στους Φοιτητές-Σπουδαστές ΑΕΙ, ΕΑΠ, ΤΕΙ, ΑΕΝ, Στρατιωτικών Σχολών. H έκπτωση ισχύει και για τα ΙΧ αυτοκίνητα και δίκυκλα αυτών, εφόσον το επίθετο που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας συμπίπτει με το επίθετο του φοιτητή ή το επίθετο της μητέρας του φοιτητή.

Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ: http://bit.ly/ANEK_offers
Πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων στο 210 4197400 και στο www.anek.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα