Sweet Habit | Μια γλυκιά συνήθεια στην Κηφισιά

Πιστεύω ότι ο καφές είναι μια στιγμή «ιερή» για αυτό πρέπει να βρίσκεις τα κατάλληλα μέρη να τον πιεις. Αυτό έψαχνα και εγώ, ένα πολύ ωραίο μέρος, ήσυχο, που να συνδυάζει πολλά έτσι ώστε να μπορώ να πιω τον καφέ μου. Το Sweet Habit στην Κηφισιά είναι σίγουρα μέσα στην λίστα με τα αγαπημένα μου στέκια για καφέ.

Το μαγαζί αυτό έχει μια τέλεια διακόσμηση, σου θυμίζει παλιά αμερικάνικη αποθήκη με το στοιχείο του «vintage» να κυριαρχεί παντού. Όταν πηγαίνω μου αρέσει να κάθομαι στο πίσω μέρος, σε αυτά τα ιδιόμορφα τραπεζάκια

που χωράνε μόνο δύο άτομα. Το «service» είναι εξαιρετικά φιλικό και γρήγορο. Ότι και αν έχω παραγγείλει σε αυτό το μαγαζί μπορώ να πω πως στο τέλος με εντυπωσίασε για αυτό σας το προτείνω και για φαγητό. Ο καφές του είναι υπέροχος και έρχεται γρήγορα ενώ στο ψυγείο με τα παγωτά μπορείτε να ξεσπάσετε όλα σας τα απωθημένα.

Tip: Αν πάτε σας προτείνω να συνοδεύσετε τον καφέ σας με μια μπάλα παγωτό δεν θα το μετανιώσετε.

Αν σου αρέσει να μαθαίνεις πρώτος και να σχολιάζεις τα αγαπημένα σου στέκια κάνε Like στην σελίδα «Προτάσεις Εξόδου – Διασκέδασης – Ψυχαγωγίας» στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα