«Υπάρχουν άγνωστοι πολλοί, που αξίζουν…»

Απόσπασμα από το δημοσίευμα της 12/11/2011: «…….Αντί να τους βρίζουμε τους…Γερμανούς …οι οποίοι…Κέρδισαν τη Δύναμή τους, δεν την…Έκλεψαν από κανέναν…μπορούμε να βρούμε τρόπους να τους… αντιγράψουμε!….» Απόσπασμα από την απάντηση της 14/12/2011: Τα Κίνητρα που υποκινούν τις «Αγορές» να μας Καταδυναστεύουν, είναι τα «Κέρδη τους». Τα «Κέρδη τους» πηγάζουν από τους Τόκους των ανεξέλεγκτων Δανείων που μας φόρτωναν για δεκαετίες με τοκογλυφικούς τόκους εξαγοράζοντας τους Πολιτικούς μας! Όταν «Κρατάς» κάποιον γιατί .........
σου χρωστάει τον Ελέγχεις, τον εξουσιάζεις, του υπαγορεύεις να κάνει ό,τι
θέλεις, του πουλάς τα εμπορεύματά σου όσο θέλεις και του παίρνεις και το σπίτι και τη…γυναίκα και ό,τι άλλο ιερό και όσιο έχει! Ο μόνος τρόπος να καταπολεμήσεις ένα καθεστώς που σε Καταδυναστεύει, είναι να του αφαιρέσεις τα Κίνητρα που τον Υποκινούν να σε Καταδυναστεύει!» Δύο αποσπάσματα λόγου-δύο αλήθειες:

Οι Γερμανοί (και όχι μόνο),κέρδισαν , την δύναμή τους, όντες κομμάτι των αγορών και δανειστές μας, άρα κέρδη από τόκους και μάλιστα σε επίπεδα τοκογλυφίας, (πως χαρακτηρίζεται νομικά η τοκογλυφία;) σε βάρος ενός μεταπρατικού κράτους, όπως η Ελλάδα, το οποίο έχει αντιγράψει τα πάντα παθητικά και αντί να υποτάξει τις προσλήψεις, (αναγκαία προϋπόθεση προόδου και ανάπτυξης), στον ελληνικό τρόπο ζωής και στη ιεράρχηση των αναγκών του λαού της,υποτάχθηκε σ΄αυτές αλλοτριώνοντας την Ελληνική ταυτότητα.

Γράφει ο Σεφέρης στο πολιτικό του ημερολόγιο: « Η βλακεία, η εγωπάθεια, η μωρία και η γενική αναπηρία της ηγετικής τάξης στην σημερινή Ελλάδα σε φέρνει στην ανάγκη να ξεράσεις…Είμαι βέβαιος πως τούτοι οι ελεεινοί δεν αντιπροσωπεύουν τη ζωντανή Ελλάδα, δεν αντιπροσωπεύουν τίποτε και υπάρχουν άγνωστοι, πολλοί που αξίζουν, που σε σε φωνάζουν….»Αυτούς ψάχνουμε, αυτούς πρέπει να αναδείξουμε ύστερα από τόσην εμπειρία ανικανότητας, ιδιοτέλειας,διαφθοράς, λακεδισμού των επαγγελματιών της πολιτικής.
siopilipliopsifia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα